• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kotek co robię??
Czemuś zła??

Rurka hej:)

Wiolka ja wąłśnei walcze o odcycowanie... zanim pojade na 3 dni w maju w delegację, to chcę ją przestawić ja jedzenie w nocy o stałych porach. Więc jak się budzi co godzinę to juz jej nie karmię tylko czekam aż sama zaśnie a jak nie to ja biorę i tulę na rękach. I dlatego taka zmęczona jestem.. bo normalnie to tylko do cyca brałam, 5 min pojadła i odkłądałam... a teraz jeszcze jak na złość częściej się budzi...

w delagacji 2 noce będe to sie wyśpię:)) jak sie nie wykończe do tego maja...

MONIA w sumie nic złego nie robisz, chyba że Cię sumienie ruszyło, to zeznawaj! :-p
Podziwiam sobie tylko, jak pracujesz po nieprzespanych nockach, ot tyle... :sorry:

WIOLU
MADE
e tam nic takiego koleżanki moje.. mam w domu kosmitę, który nawet nie odpowiedział RAZ JEDEN uśmiechem na uśmiech najmniejszego ufolka, ani się nie odezwał... :dry: Zawsze wiedziałam, że ze mną jest nie teges coś, ale żeby się aż tak spotęgowało w pierworodnym..? :eek: Siedzę i dumam, czy ja w jego wieku przypadkiem też nie zauważałam dzieci do tego stopnia... i chyba faktycznie tak było.. a ja się czepiam :dry:
Chociaż nie - ja byłam dyplomatką :-p w dodatku niewiarygodnie miłą i uprzejmą :eek:

e tam
ee tam..

CO U WAS ???

Ostatnia edycja:
Kocie aaa... nie ma co podziwiać... i powiem szczerze że lepiej mnie w pracy niz w domu... bo czasem jak mam gorszy dzień to moge poudawac że pracuję:) i nie musze mieć oczu dookoła głowy a w domu Małe nie da bo trzeba patrzec cały czas czy coś nie broi...
A co do syna cóż... wiek chyba taki i tyle... może zmieknie jeszcze jak Oleńka zacznie gadać albo sie tulić:)

Kocurek - mnie się wydaje, że większość chłopców ma jakąś taką tendencję
wypierania :-):-):-))))) Ja bym się tym w ogóle nie przejmowała :))
Czytałaś o przedszkolu dla Mańka? Jeszcze mnie radość trzyma :-D

Lilu - technicznie łatwe to nie jest :-p Najgorsza jest część garderobiana :-))))
później coraz lepiej, a plac zabaw mamy 20 metrów od domu, i tam już jest
LUZ :-) Borysek śpi, a Maniek na huśtawkach :))))))

MADE czytałam czytałam :tak: Bardzo się cieszę, oby Igorkowi się spodobało :-) Tylko nie zarejestrowałam, od kiedy miałby pójść.. :sorry2:
Wiesz, ja się tym wcale nie przejmuję, że Kamil taki, a nie inny :-p Ale skumulowało mi się kilka nocy pobudek co chwilę, ręce totalnie zajęte całymi dniami i wystarczyło dziś rano podpalić lont :dry: I wszystko jak zwykle wylałam na biedaka... :dry:

CAROLLA - O Bella Szczotka! :-D A grzeczna?? Ja dziś rano wchodzę do kuchni - Dżem sobie na kompie leci (odpaliła z klawiatury), koopa szkła na podłodze, orchideja jedyna moja oskubana :eek:

MONIA Tuuulić..?? :szok: To Kamil ucieknie gdzie pieprz rośnie! :-D Ja się nie dałam dotknąć, a jak mnie ktoś chciał pogłaskać, to uchylałam głowę :eek:

No RURECZKA - Ty tam pisz jak się masz..! :confused: Znaczy TU pisz :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry