• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Z chęcią oddam mdłości:-p

Nie robiłam już, bo u nas nie robią wyników ze stężeniem hormonu. We wtorek jadę do gin prywatnie to już usg mi zrobi i będzie wszystko widać:tak:

reklama
No to &&&&& za wizytę.
Ja kończę opakowanie antyków powoli...w sobotę Invicta, dzwonili, żeby mąż od razu nasienie przyniósł na wizytę.

No więc załatwiałam masę spraw i okazało się, że takiego pomysłu jak mój, na ten "klub malucha" wśród zgłoszeń nie było, to po pierwsze, po drugie sprawdziłam czy w naszym mieście są takie miejsca i są cztery, ale wszystkie traktowane jako sale zabaw, a o to mi nie chodzi :sorry:no więc jestem pełna wiatru w żaglach, baaaardzo bym chciała, żeby coś takiego ruszyło :happy: faktycznie całość, w sensie mojej działalności ruszyłoby od sierpnia/ września, ale to czas na przygotowanie wszystkiego od strony prawnej itp... Zobaczymy, pożyjemy, ale fajnie by było, bo dzięki temu nabieram powolutku wiary, że coś własnego może się udać, że mam w sobie trochę siły przebicia i nie jestem uczestnikiem masy, tylko pojedynczą jej jednostką :sorry: no to tyle z filozofii Zen :-D:-D:-D

Made a leżę, piorę, leżę, walczę ze zgagą. Zaraz obiad zrobię, a co mi tam :)

Boogie &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Na weekend nie pojadę z Ninką:(
Zostajemy w domu we dwie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry