• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocie padam na pysk, normalnie jakbym przytomność traciła. I cycy bolą, nabrzmiałe są. To chyba wszystko przez tabletki anty.

reklama
CAROLA współczuję samopoczucia:((

KOCIE moja psina też mnie czasem doprowadza do wściekłości.... i mam ochotę jej coś zrobić. także spokojnie możesz mojego też obrażąć:))

WIOLA moja obcych to by zjadła tak się rzuca z zębami! A jak ktoś do nas przyjdzie to potrafi i kilka godzin szczekać, nawet jak zamknięta w pokoju...

Monia a moje szczekaja jak nie maja na co:-D, ogolnie takie dwie pokrecone sunie nam sie trafily... a haska jak wypuszcze z ogrodzenia to pobiega chwile na podworku i biegnie w sina dal, za to bokserka bedzie tak dlugo krecic ci sie miedzy nogami albo skakac na ciebie az cie przewroci

Kocurku - made znowu poszła na spacer :eek: szkoda mi było tych rzęs wydłużonych
i zalotnie pokręconych :-))))) I Borysek znowu pięknie dwie godzinki pospał :szok:
Muszę jednak częściej wychodzić :eek: kurczę....ile to tuszu mnie będzie kosztować...hehe:-)
Wracając już do domu, słyszę nagle TRRACH...żałowałam, że się odwróciłam.................
kurier z Siódemki potrącił przechodzącą na pasach kobietę z wózkiem. Szczęście w nieszczęściu,
dziecko było zapięte pasami i nic mu się nie stało, ale matka.....:-( raczej poważne obrażenia
odniosła z tego co zdążyłam zobaczyć. Karetka, policja i mnóstwo gapiów. KOSZMAR.

Ostatnia edycja:
reklama
Made straszne...dobrze ze przynajmniej dziecku nic sie nie stalo

wrrrrrrrrr masz dobry dzien? spoko moj M temu zaradzi , w ciagu 5 min potrafi doprowadzic mnie do wrzenia :realmad::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
wczoraj wieczorem mnie wkurzyl i cala noc mnie brzuch bolal mam nadzieje ze dzis nie bedzie tego samego.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry