• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej :)

u nas lato na calego :) spacerek udany !

Kocurek ucaluj Olenke od e cioci :) sto lat !!

Mary kurcze biedna ta twoja mala :( moze te priobiotyki pomoga ?? oby !!
koniecznie pokaz obrazek od Made , bo ja jeszcze zandego nie widzialam :(

Paulina spoko ja tam sie nie obrazam i nie gniewam :) dziekuje za mile slowa !!

cos mialam jeszcze i zapomnialam .

aha jak kladziecie dzieci spac ?? normalnie o tej co zwykle czyli z nowym czasem czy po staremu jednak czyli godzine pozniej ??
bo moj juz marudzi hehe

reklama
elo;)))

Mary-znalazłam jeden prebiotyk w fajnej cenie-daj znać jaką ilość byś chciała, o tu masz ProBacti Dziecko, proszek, saszetki, dla niemowląt i dzieci, 10 szt - Portal Dbam o Zdrowie ja sobie też zamówię na stronie apteki, odbiorę na drugi dzień i tobie wyślę, a może awaryjnie coś na grypę w razie 'w'???
aha i tak spróbujemy Mię z tydzień lu b prawie dwa na prebiotykach potrzymać a jak nie da to efektu to pójdę do mojej lekarki po receptę na nowy nifuroksazyd i ci wyślę-spokojnie lek jest bezpieczny i najszybciej pomaga przy biegunkach-bardzo poręczny w apteczce

Ostatnia edycja:
Hej:)

Paula przepięknie raczkujecie:))))))) Moja po kilku kroczkach kładzie się przodem na dywan i dalej pełza:) ale coraz lepiej jej idzie:)
A ostatnio jak rozmawiałam przez telefon i ona go chciała wziąć to wspięła się na mnie:) i przez chwilę na kolanach stała - dopuki nie zauważyła co zrobiła:))

Mary kurcze biedna Mia... lekarzy beznadziejnych tam macie!!!! ale wiesz szukaj bo przeciez jeszcze troche tam będziecie więc ważne żeby wkońcu znaleźć kogos porządnego. i oby wkońcu się poprawiło!!

Sol będe trzymać:)

A ja weekend miałam do ..... w sobote mi się zachciało (no musiałam) do dentystki. A że nie mam czasu normalnie to chciałam znieczulenie i kilka zębów - myślałam że małych... znieczulenie nie zadziałało a próchnica była duża... godzinę mi wierciła bo ja głupia jestem i chociaż potem juz trzęsłam się z bólu i miałam ochote uciekać to siedziałam... bo ta pani mnie już od 20 lat leczy i zawsze twierdziła że taka dzielna jestem.... głupia duma.. ale przynajmniej mam za sobą:) Resztę soboty dochodziłam do siebie:(( Sama byłam z małą która jak na złośc się nei wyspała i strasznie dała mi popalić...

Miłego dnia:)

Hej kochane, jestem tak daleko w tyle z forum, że nie wiem co komu pisać - może uda mi się później poczytać. Póki co pozdrawiam!

Asionku
ja kładę tak troszkę później niż zwykle dzieci, ale nie pełną godzinę. Martynkę zwykle kąpałam tak 18.20, wczoraj ją wykąpałam o 18.50 i 19.15 już spała (czyli na stary czas 18.15) - ale u mnie zeszło się to z tym, że mała w dzień prawie mi ostatnio nie śpi - na spacerku tylko 20 minut i budzi się z krzykiem - muszę do domu wtedy wracać. Nie wiem co się dzieje - ale ja jestem Big McZąbi....pół nocy nie spałyśmy :-(
Czy ja dobrze patrzę po suwaczku, że już macie 4 ząbki?????

Paulinko a jak Ty się czujesz po ostatnich wydarzeniach???

Sol jaka operacja???

Mary a jak Mia nasza maleńka????

Monia ależ miałaś w sobotę przeżycia....już lepiej?? Wyspałaś się chociaż??

Jos hej:)

Lil Może ząbki wam idą i stąd pobudki z krzykiem? U nas też ostatnio krzyk w dzień i w nocy jak się budzi... nic ją chyba nie boli bo zaraz zasypia...
Na szczęście w niedzielę już było dobrze i nic nie bolało:) A moje dziecie wstając codziennie o 5 przyzwyczaiło mnie troche do zmiany czasu więc ja tylko lekko niewyspana:))

Asionek ja moja położyłam wczoraj ok 20 - czyli starej 19 - w sumie jak zawsze. Ale ona w dzień prawie nie spała więc od razu mi padła... Przy ostatniej zmianie czasu zajęło mi ok 2 miesięcy żeby zasypiała godz później więc teraz powoli ją będę przestawiać.

reklama
Jos hej!

Paulinka ale super filmek! Maja super jest! I jak profesjonalnie już raczkuje!

Monia ja to w ogóle myślę, że ten kto wymyślił zmianę czasu nie miał dzieci :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry