lil_maja
Fanka BB :)
Kocurku STO LAT dla Twojej Olci - jako wirtualny prezent link do wirtualnej koszulki dla naszego dzisiejszego półroczniaka! Buy Sequin Bow Cat And Stripe Tops Two Pack from the Next UK online shop
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MARY jesli nie rozszerzasz jeszcze diety, to przyczyny brzydkich kupek szukalabym gdzie indziej.
Przyjemnego weekendu!

Mary-alergia wg mnie jak nic, kupka i ta wysypka jednoznacznie na to wskazują- podawaj jej probiotyk do mleczka i wlewaj w nią jak najwięcej picia by się nie odwodniła-ja w polsce miałam dawać małej nifuroksazyd i po 3 dniach pomogło...a też kupka śluzowata była-do tego od razu piguła wpadła mi w panikę i od razu małą na wagę, czy dobrze przybiera...na szczęście lek i probiotyk pomogły a na wysypkę jedynie emolienty do smarowania-najlepiej kremy bo są lepiej skoncentrowane-powodzenia!!!
pozdrawiam resztę kochanych
Pediatra stwierdziła, że dopóki Mia ma mokrą pieluszkę (tzn. dużo sika), to nie ma potrzeby dopajania, względnie gdy jest gorąco i mała jest spragniona. U Mii pielucha jest często pełna, więc nie ma problemu z tym akurat, ale będę próbowała jej wcisnąć cokolwiek: wodę, może jakąs herbatkę (rumianek czy coś...)... Nie mam pojęcia, co robić. Boję się testować na Mii NAN, więc chyba oleję nakazy tej głupiej lekarki!!!
Poszukam innego pediatry, a tymczasem pójdę do przychodni dla dzieci, gdzie są pielęgniarki środowiskowe i im opowiem o radach tej kretynki-pediatry. Zobaczę, co one na to. Poza tym zadzwonię do naszej lekarki rodzinnej i zapytam o te testy skórne. Do kąpieli kupiłam małej specjalny olejek dla dzieci z AZS plus tłusty krem, mamy też maść na te czerwone plamy - sterydowa, więc muszę uważać gdy ją zastosuję... 
Mary kurcze nie wiem co doradzicmam nadzieje , ze malej przejdzie w ty w koncu trafisz na super lekarza !!
tez ostatnio czuje sie niewidzialna na forum ;-);-)
Mary - dziewczyny napisały już wszystko na temat dolegliwości Mii, ja tylko napiszę,
że bardzo Wam współczuję. Jedyne co możesz w tej sytuacji, to robić wszystko
na własną rękę - niestety :/ Ja też bym tak tego nie zostawiła, kup maści, kremy,
które poleciła Ci Paula, Ona miała ten sam problem z dziećmi więc wie co robić ;-)
Życzę powodzenia!

No i dziękuję za miłe słowa! Na pewno tego nie zostawię, muszę działać, znaleźć jakiegoś normalnego lekarza... Ufff!
To nie jest normalna kupa 4 mies. dziecka!!! 
Muszę koniecznie działać, bo aż się boję konswekwencji! Jedyne, co mnie pociesza to to, ze Mia nie ma problemów z sikaniem, nie gorączkuje, jest zazwyczaj pogodna, je normalnie, jest aktywna. Ale mimo wszystko straszliwie się o nią martwię i czuję się bezsilna jak nie wiem, co... 
tak wielki
w dniu gdy Oleńka kończy już sześć miesięcy dostaje od Boogie buziaków sto tysięcy 

Ehh - chciałabym mieć tyle energii co one 
Wczoraj wieczorem dostałam masaż z olejkami, potem nieprzerwany sen od 23 do 9.30! 

:-):-):-) A dziś rano M. zrobił mi śniadanko do łóżka!!! :-)
Zaraz wybywamy na spacer i lody - pogoda piękna!hej ho dzień dobry
Mary kochanie to myśl intensywnie co byś potrzebowała z apteki dla Mii i ewentualnie dla siebie (na zapas) i daj mi znać-bo do czwartku bym się wyrobiła a w piątek wyjeżdżamy już...bym to kupiła i ci wysłała
miłej niedzielki-pozdrawiam
Ty będziesz na pewno wiedziała jaki wybrać. ;-) Dziś po południu napiszę Ci wiadomość, a do tego czasu będę się zastanawiać, czy czegoś mi jeszcze potrzeba... Dziękuję ślicznie za pomoc! Miłego dnia i Tobie!