• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hello!

Asionek - proszę bardzo, obrazek od Mademoiselle - jeszcze nie wisi, bo gdzieś posiałam młotek, ale zmuszę mojego M. żeby go znalazł dziś po pracy albo jakimś innym sposobem żeby przywiesił obrazek u Mii! :-) Cudny jest, nie?

IMG_2927.jpg

Sol - &&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia!

rurka a u nas juz po sniadanku.ogolnie chyba puchnac zaczynam bo mam problem ze zdjeciem obraczki i buty mnie obcieraja, nawet ulubione adidasy, w piatek troche pospacerowalam z mala i pieta poobdzierana, a znowu wczoraj ubralam do kosciola buty na niskim obcasie i stopy cale mnie bolaly, musze sobie jakies buty kupic.do tego krocze mnie boli i chodze jak kaczka.

pytanie do dziewczyn czy ktoras z was bolalo krocze na tym etapie ciazy na ktorym ja teraz jestem? z Iwa nie mialam takich atrakcji i troche mnie to martwi.

reklama
Sol &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!

Rureczko a jak Ty się czujesz???

Wioluś mnie przy Maciusiu bardzo bolało krocze - bo mały mocno napierał główką - nic się nie martw - tylko troszkę więcej leż. Jeszcze ze 3 tygodnie się oszczędzaj :-) Ja miałam etap, że musiałam leżeć wręcz z pupą do góry - bo główeczka była tak nisko, a pod koniec ciąży to już w ogóle szyjki nie miałam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry