• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej,
przepraszam, że tylko o sobie:zawstydzona/y:
źle się czuję, mdłości mam cały dzień, nic nie pomaga, w pracy muszę siedzieć 8 godzin a z chęcią bym się płożyła, dzisiaj rano miałam krew na papierze toaletowym, na razie się obserwuję i na razie nie ma krwi więcej:baffled:

ślę całuski:sorry2:

reklama
Dziękujemy za kciuki - pomogły :tak:

Ja już od 13 w domciu. Karola dzielnie zniosła zabieg. Jedyne co mnie wkurza to to że na zabieg trwający dosłownie 5 min czekaliśmy pół roku!!!!! Ok 16 dostaną wypis i mąż wróci z Karolą do domu. Na znieczulenie ogólne musielibyśmy czekać do jutra i zostać po zabiegu 24h więc choć ciut traumatyczne to wybraliśmy miejscówkę. Dzięki temu dzisiaj przyszliśmy dzisiaj wyjdziemy. A Karola najlepsza była - 5 min po powrocie z zabiegu
"A co z moim Minecraftem???"
- mąż wziął laptopa żeby się nie nudziła i mogła sobie pograć. Wszyscy padli ze śmiechu bo na sali same dzieci po ogólnym znieczuleniu a tu 4-latka odważnie w miejscowym i jeszcze zaraz po o grę pyta a nie miauczy że bolało :szok::-D:-D Teraz sobie siedzi i gra.
Za 2-3 tygodnie wracamy do przedszkola i mam nadzieję że będzie już dobrze :tak:
Póki co spadam bo Emi mi coś kombinuje w swoim pokoju :-p

ewciu - kochana dziękuję :tak:

hej :)

ale pustki ....
my dzisiaj pol dnia na dworze bylismy :) zaliczylismy tez co miesieczna kontrole u pediatry :) maly ma sie super , wazy 8120g i przybylo kolejne 3 cm :)

lekarka sie smiala , ze ma niesamowite miesnie brzucha ehehe

Hej kochane, jestem tak daleko w tyle z forum, że nie wiem co komu pisać - może uda mi się później poczytać. Póki co pozdrawiam!

Asionku
ja kładę tak troszkę później niż zwykle dzieci, ale nie pełną godzinę. Martynkę zwykle kąpałam tak 18.20, wczoraj ją wykąpałam o 18.50 i 19.15 już spała (czyli na stary czas 18.15) - ale u mnie zeszło się to z tym, że mała w dzień prawie mi ostatnio nie śpi - na spacerku tylko 20 minut i budzi się z krzykiem - muszę do domu wtedy wracać. Nie wiem co się dzieje - ale ja jestem Big McZąbi....pół nocy nie spałyśmy :-(
Czy ja dobrze patrzę po suwaczku, że już macie 4 ząbki?????

u nas z drzemkami roznie bywa
pierwsza zawsze jest godzine max do 2 po wstaniu , spi wtedy do 3 h nawet , ale czesciej ok 2
pozniej zalezy jak wczensiej wstal jak rano to spi jeszcze chwile ok 12
jak nie to dopoero na spacerze ok 14 spi max 1 h bywa , ze pol tylko ....
pozniej mial drzemke ok 17 , 17.30 godzine , albo pol
i spanie nocne ,ale od kilku dni nie kladlam go o tej 17 i kurcze padal mi w wannie podczas kapieli
takze dzisiaj drzemka byla i kapiel pozniej bedzie :)

a zabki mamy dwa :) te biale na suwaczku hehe

Jos hej:)

Asionek ja moja położyłam wczoraj ok 20 - czyli starej 19 - w sumie jak zawsze. Ale ona w dzień prawie nie spała więc od razu mi padła... Przy ostatniej zmianie czasu zajęło mi ok 2 miesięcy żeby zasypiała godz później więc teraz powoli ją będę przestawiać.

ehh ta zmiana czasu ... do tego jakos tak glupio jasno jest i spac trzeba hehe
mam nadzieje , ze Nat jakos przejdzie to bez bolu ;))

Hello!

Asionek - proszę bardzo, obrazek od Mademoiselle - jeszcze nie wisi, bo gdzieś posiałam młotek, ale zmuszę mojego M. żeby go znalazł dziś po pracy albo jakimś innym sposobem żeby przywiesił obrazek u Mii! :-) Cudny jest, nie?

Zobacz załącznik 450413

Sol - &&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia!

cudny jest !!! :)))

pytanie do dziewczyn czy ktoras z was bolalo krocze na tym etapie ciazy na ktorym ja teraz jestem? z Iwa nie mialam takich atrakcji i troche mnie to martwi.

mnie pecherz bolal strasznie :/
lez wiecej moze i uwazaj na sibie , ale ogolnie takie bole juz moga byc niestety :/

Hej,
przepraszam, że tylko o sobie:zawstydzona/y:
źle się czuję, mdłości mam cały dzień, nic nie pomaga, w pracy muszę siedzieć 8 godzin a z chęcią bym się płożyła, dzisiaj rano miałam krew na papierze toaletowym, na razie się obserwuję i na razie nie ma krwi więcej:baffled:

ślę całuski:sorry2:

a kiedy kolejna wizyta ??
musisz pracowac ? moze zwolnienie jakies na troche poki te mdlosci masz ??

Dziękujemy za kciuki - pomogły :tak:

Ja już od 13 w domciu. Karola dzielnie zniosła zabieg. Jedyne co mnie wkurza to to że na zabieg trwający dosłownie 5 min czekaliśmy pół roku!!!!! Ok 16 dostaną wypis i mąż wróci z Karolą do domu. Na znieczulenie ogólne musielibyśmy czekać do jutra i zostać po zabiegu 24h więc choć ciut traumatyczne to wybraliśmy miejscówkę. Dzięki temu dzisiaj przyszliśmy dzisiaj wyjdziemy. A Karola najlepsza była - 5 min po powrocie z zabiegu
"A co z moim Minecraftem???"
- mąż wziął laptopa żeby się nie nudziła i mogła sobie pograć. Wszyscy padli ze śmiechu bo na sali same dzieci po ogólnym znieczuleniu a tu 4-latka odważnie w miejscowym i jeszcze zaraz po o grę pyta a nie miauczy że bolało :szok::-D:-D Teraz sobie siedzi i gra.
Za 2-3 tygodnie wracamy do przedszkola i mam nadzieję że będzie już dobrze :tak:
Póki co spadam bo Emi mi coś kombinuje w swoim pokoju :-p

ewciu - kochana dziękuję :tak:

super , ze juz po !!
no i widze mala dzielnie zniosla zabieg :) juz widze miny ludzi na okolo jak z ta gra wyskoczyla hehe

Zizi czy Ty jutro masz wizytę?? Trzymam za Ciebie mocno mocno kciuki - i odpocznij jednak troszkę - a urlopu chociaż wziąć nie możesz??? Współczuję złego samopoczucia i pracy jednocześnie - ale to mija!

Mary dobrze, że z Mią lepiej! Ciekawe jak tak dziś było....a u nas to nawet nie pytaj jak ze spaniem, bo ostatnio to drażliwy temat niestety :-( Powiem krótko - im dalej w las tym gorzej...

Asionku to nie wiem gdzie ja te 4 ząbki widziałam! Może to ze zmęczenia - ale naprawdę serdecznie Ci gratuluję! I super, że bez większego marudzenia to wszystko się obyło! I zazdroszczę tych drzemek!!! Ach jak zazdroszczę!

Sol super, że mała taka dzielna!

Kocurku
i jak tam dzioneczek minął???

Oj widzę, że wiosna na forum - przynajmniej dziś nie jestem daleko w tyle z czytaniem :-)

Dzieci już śpią, więc i ja mówię DOBRANOC!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry