• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karola super foty :) a Ninka widze nowe trendy wprowadza ;)))

Asionku to nie wiem gdzie ja te 4 ząbki widziałam! Może to ze zmęczenia - ale naprawdę serdecznie Ci gratuluję! I super, że bez większego marudzenia to wszystko się obyło! I zazdroszczę tych drzemek!!! Ach jak zazdroszczę!
!

tobie tez zycze takiego expresu i zero bolu !!
a twoja mala juz nie spi w dzien ? bo chyba spala z toba wczesniej ?
kurcze mowia , ze z czasem lepiej ze spaniem , a u nas zamiast lepiej to gorzej jest hehe
ciekawe kiedy to minie ?
Nat wsumie by spal ladnie gdyby nie wybudzajace go baki wiecznie :/
kiedy to mija ?? no bo kiedys musi nie ? !!

oj lepiej żeby nie kończyła jak kasia t.;)

a to moja krejzolka;))) i już wiem kto mi bałagan w szafie wiecznie robi;)))

Zobacz załącznik 450649Zobacz załącznik 450650Zobacz załącznik 450651

sliczna :) a jaka skupiona przy tej szafie ;)))

CAROLA Piękne oczyska :-):-):-)
PAULA Cudna krejzolka :-D:-D:-D

Wyjazdowy dzień jest dobrym sposobem na niezwariowanie:-p
Może jak wszystko wypakuję, pochowam, posprzątam w kuchni, powieszę pranie, sprzątnę kuwety, zjemy kolację z Kamilem, to wpadnę :) A może padnę ;)

Tęsknię w każdym razie... :*

dlatego ja codziennie wychodze :) moze od urodzenia malego z dwa razy nie bylam jak na zewnatrz juz naprawde bylo fatalnie i sie wyjsc nie dalo :/
maly zadowolony i mamusia tez sie troche rozwerwie :)
w domu bym juz dawno ocipiala ;)))

nauczyl sie skubaniec lazic do tylu i bujac na rekach i nogach w tyl i przod i wlasnie patrze co on robi , bo sie przebudzil i swirus maly kleczy i sie buja :szok::-D

oj lepiej bylo jak nie byl mobilny ...
teraz nawet przez sen lazikuje po lozku i albo sie walnie , albo zaklinuje i przez to sie wybudza , a jak sie wybudzi to sobie przypomina , ze baka trzeba wydusic , a jak nie idzie ( z reguly nie idzie hehe ) to przypomina sobie , ze cyc jeszcze jest ....

Hej:)

Asionek Ty poczekaj aż on zacznie się przemieszczać:))
Moja młoda odkąd się nauczyła to wogóle nie chce w dzień spać - no ze 2 godz pośpi z przerwami. I wszystko co nie można to jest fajne - a kable w szczególności... I nauczyła się nowego pisko-wrzasku jak mama i tata zabierają z ciekawego miejsca... Dziś kupuje zabezpieczenia...

Carol Ninka super:) mała modnisia:)) Ty też świetnie wyglądasz:)))

Paula he he mała sprzątaczka Ci rośnie:)) MOja jeszcze nie obczaiła że szafę się otwiera...az się boję...

Musze wam coś napisac bo się aż popłakałam wczoraj ze wzruszenia... Młoda zainteresowała sie psią piłką - taka tenisową... to ulubiona piłka psiaka i zabawa nia polega na rzucaniu po domu a potem wyrywaniu jej psu z pyska bo oddac nie chce.... No i Wikuśka wczoraj sobie ją rzucała i biegała za nią. Jak psina zobaczyła że WIki bawi się jej piłką to pierwsze co to zabrała piłkę. Ale nie uciekła tylko siadła koło Wiki. No to młoda wsadziła jej rękę do pyska żeby piłkę zabrać. Pierwsze co to psina nie warczała tak jak zwykle warczy jak my jej wyrywamy. Ale próbowała się odwrócic żeby nie oddać. Młoda się wkurzyła i zaczęła płakać... wtedy psinka odwróciła się do niej położyła jej piłke koło rączki i polizała po buźce tak delikatnie żeby przestała płakać... i bawiły się razem... a my sie poryczeliśmy...

hej :) jestem z kawka ...
ale ostatnio pustki sie zrobily :(

Moniczka oj juz sie boje co to bedzie , bo kable to juz Nata interesuja i moj komp ehehe
ale fajnie to musialo wygladac !! nie dziwie sie , ze sie wzruszylas :) kochana psinka :)

Monia co za super historia z psiakiem :-) Pod tym względem to super jak dzieci od małego mają towarzystwo zwierząt. Maciuś od małego ma kontakt z kotem i dzięki temu szybko się nauczył, że zwierzęta trzeba szanować - ale kot nie jest taki chętny do wspólnej zabawy :-) Jedynie czasem się ociera o dzieciaczki - jak chce się poprzytulać - teraz Martynka ma etap fascynacji kotem.

Paulinka super ta Twoja krejzolka :-) Aż bym chciała ją poznać osobiście :-) I zobaczyć w akcji :-)

Asionku już wiem gdzie te 4 zęby widziałam - u Moni naszej - coś mi się widocznie pomieszało! A Natek ciągle się przez bąki budzi??? Kurcze u nas Martynka bąki puszcza jak wielki chłop, ale jakoś nie budzi się od tego. Ale co z tego skoro dziś 6 razy się budziła na cyca. Dobrze chociaż, że zaraz potem spała. W dzień do tej pory ładnie spała na spacerkach - do 3 godzin - plus ze dwie krótkie drzemki w domu przy cycu (a ja w tym czasie seriale oglądałam :-p) - a od jakiegoś tygodnia na dworze śpi maks 20 minut i potem jest taki ryk, że do domu muszę uciekać - mam takiego stresa już przez to - zabieram ze sobą nosidełko i ostatnio skończyło się tak, że małą miałam w nosidełku, a Maciuś jechał w gondoli! Ludzie się dziwnie patrzyli, ale co miałam zrobić - wózek, Martynka i Maciuś do ogarnięcia to nie takie łatwe....

Carola kocie oczy masz dosłownie :-) Ninka super jak zwykle :-)

Za Palemką się stęskniłam...i za Poczkiem...Ktoś wie co u nich??? Kogo jeszcze daaaaaaaaaaaawno nie było???

Aha co do zainteresowania kablami to Maciusiowi do dziś nie przeszło! Wszystko co z kablem w domu musi być jego...niestety dałam się w to wciągnąć i mam wszystko lekko popsute w domu - suszarkę, lokówkę, mikser, żelazko, odkurzacz (najlepsza zabawka!) - jeszcze jakieś tam męskie narzędzia są w akcji..........przedłużacze to były przytulanki do zasypiania na pewnym etapie....farelka też kiedyś musiała być w łóżeczku, żeby Maciuś zasnął....Także stwierdzam, że kupowanie zabawek to strata pieniędzy - lepiej odkładać tę kasę na wymianę sprzętu domowego jak już kiedyś w końcu się dzieciom znudzi :-p

Ostatnia edycja:
Asionek moja ostatnio mi łapkami wymazała całego lapka... łapki miała w chrupkach...

Lil no my całe 4 zęby mamy i chyba następne idą... A co do zabawek to stwierdzam to samo... bo dla Wikuśki najlepsze zabawki to sprzęty domowe... narazie zafascynowana jest odkurzaczem:))
Fajnie to musiało wyglądać jak się Maciuś do przedłużaczy przytulał i spał z farelką:)) Aż mężowi opowiem:))

reklama
Doberek!

Wybaczcie wczorajsze zniknięcie, ale jak tylko M. wrócił z pracy, ja pognałam na nową siłownię. I jestem superzadowolona! :happy: Jutro idę na jogę albo Pilates, albo jeszcze co innego, bo do wyboru do koloru. :rofl2:

Serwuję kawkę, komu? :happy:

images1.jpg

Lil - hehe, ale ackja z Maciusiem! :-) Dzieci sobie zawsze coś znajdą w domu do zabawy, a na superzabawki nawet nie spojrzą! ;-) Kochana, współczuję nocek i domyślam się, ze to drażliwy temat. Ale wszystko się z czasem ułozy! Tego Wam życzę jak najszybciej!

Monia - ojeju!!! Ale ta Wasza psina mądra! Kurczę, mnie czasem zwierzęta zadzwiają! ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry