E
EEnil
Gość
Kocie spokojnie
Paula, ja myślę, że mnie to już dawno Remik pokonał a teraz Mu rośnie konkurencja
Paula, ja myślę, że mnie to już dawno Remik pokonał a teraz Mu rośnie konkurencja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asionku to nie wiem gdzie ja te 4 ząbki widziałam! Może to ze zmęczenia - ale naprawdę serdecznie Ci gratuluję! I super, że bez większego marudzenia to wszystko się obyło! I zazdroszczę tych drzemek!!! Ach jak zazdroszczę!
!
oj lepiej żeby nie kończyła jak kasia t.![]()
a to moja krejzolka)) i już wiem kto mi bałagan w szafie wiecznie robi
))
Zobacz załącznik 450649Zobacz załącznik 450650Zobacz załącznik 450651
CAROLA Piękne oczyska :-):-):-)
PAULA Cudna krejzolka
Wyjazdowy dzień jest dobrym sposobem na niezwariowanie![]()
Może jak wszystko wypakuję, pochowam, posprzątam w kuchni, powieszę pranie, sprzątnę kuwety, zjemy kolację z Kamilem, to wpadnęA może padnę
Tęsknię w każdym razie... :*

) - a od jakiegoś tygodnia na dworze śpi maks 20 minut i potem jest taki ryk, że do domu muszę uciekać - mam takiego stresa już przez to - zabieram ze sobą nosidełko i ostatnio skończyło się tak, że małą miałam w nosidełku, a Maciuś jechał w gondoli! Ludzie się dziwnie patrzyli, ale co miałam zrobić - wózek, Martynka i Maciuś do ogarnięcia to nie takie łatwe....
Jutro idę na jogę albo Pilates, albo jeszcze co innego, bo do wyboru do koloru.