• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tu widzę, że niektóre nasze kochane koleżanki jeszcze zegarków nie przestawiły :-p Już prawie 10 drogie panie! CZAS WSTAWAĆ! :-p:-):tak::-D

Mary witaj kochana i dziękuję za pyszną kawkę :tak::-)

Carola dobry!

reklama
elo ja nie śpię od 6.30 tak w ogóle to się zastanawiam czy w coś spałam bo miałam co chwilę pobudki, albo mała albo Danio coś jęczał a po 3 M. się zbierał na lotnisko...
ojoj chyba kawusia będzie...

Lil to zapraszam do siebie poznasz moją krejzolkę;))) bo ja może dopiero latem się wypuszczę w polskę;))

Monia ale mądry pies;)) też bym się wzruszyła-oddał jej nawet swoją ukochaną zabawkę...nawet mój Danio tak czasami nie potrafi względem MAi;))

witam resztę babeczek i idę kawę robić, komu???

Paulina - współczuję... Obyś dała radę w dzień coś odpocząć.

Moja mała śpi w dzień ostatnio po 30 minut, ale na szczęście przynajmniej jedna drzemka jest dłuższa. :zawstydzona/y: W ogóle to idą jej ząbki i sprawdzam co chwilę, czy już się przebiły! ;-) Te problemy z kupą to chyba przez ząbkowanie... :sorry:

reklama
Mary mój mąż wróci dopiero o 1-3 w nocy-a zawsze mogłam na niego liczyć z pomocą, moja mama po 13 idzie do pracy-czyli jakby zaraz,a 18 sis nie zawsze ma humorek by mi pomóc-choć nie powiem pomaga
liczę,że teraz mała trochę pośpi, chociaż z 1,5h, po obiadku na spacerek to może też przyśnie-ale i tak mam jeszcze Daniela-poza tym powoli ogarniam się na wyjazd i mogę chwilowo zapomnieć o odpoczywaniu...ech wyżaliłam się;)))

Rurka a może torta z bitą śmietaną????;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry