• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PAULA przełknij tego ESA :sorry: Paryż Phi..!
Albo zażycz sobie pamiątki :-p:-p:-p
No niestety mała już tylko na podłodze, a na sofie w towarzystwie innych osób :tak:

RURKA moja to ma taką ranę, jakby ktoś ją zmaltretował, jak poszła do sąsiadów, to pytali, czy to nasz pies tak ją pogryzł :szok: Wygląda paskudnie, chyba grzyb ją dręczy, zobaczymy.. Wet nazwał ją "Cholerą", bo taka wściekła podczas zabiegów hehe :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Paula chciaj pamiątke i to jeszcze jakąś taką wymyśl coby nie miał czasu na zwiedzanie:)) współczuje braku snu:(( wiem coś o tym bo u nas ostatnio kilkanaście pobudek i dosypianie nad ranem przy cycu... tyle ze ja w pracy trochę poodpoczywam...

Kocie Oleńka przecudnie wyłazi z tej gondolki:))

A ja zakupiłam wszystkie możliwe zabezpieczenia do całego domu... 100 zł:szok::szok: tzn mam nadzieję że pomyślałam o wszystkim:
na drzwi żeby nie trzasnęła
na szuflady
na drzwiczki od szafy i szafek
go gniazdek
na narożniki od stołów i biurka

coś pominełam???

MONIA chyba na razie starczy, zobaczysz gdzie jeszcze Wikusia zagląda, to najwyżej uzupełnisz, sporo jest tych gadżetów zabezpieczających :tak:

A ja z Kamilem nawet narożników nie zabezpieczałam, to było takie ostrożne dziecko...
Oj teraz będzie zabawnie z małą aktywistką :-p
Na razie mam zakupione tylko kulki na te narożniki, których trochę mamy, i to dość nisko..

Ostatnia edycja:
Monia a kuchnia i łazienka?
kurcze Maja też bardziej aktywna od Daniela...ja po powrocie muszę do ikei jechać kupić zabezpieczenia do szafy pax-aby mała mi z drzwiami nie odjechała...

Paula cholera zapomniałam o szafkach w kuchni..... najwyżej narazie nie będzie do kuchni sama chodzić:-) w łazience nie mam szafek... Ja miałam cichutką nadzieję że ona będzie jak mojej siostry najstarszy synek- nic go nie interesowały szafki ani szuflady... Ale moje cóż... JUŻ zagląda... a jak zacznie wstawac to masakra będzie:szok:

To skoro mam już zabezpiecznia to fotelik teraz..... jakis straszny wstręt mam bo pojęcia nie mam jak to wogóle ugryźć...
nawet nie wiem jakie sa i jaki chcę... wyrasta panna z nosidełka ale jeszcze nie siedzi... są takie że da się tak wygiąć żeby na półleżąco była??????

Ostatnia edycja:
Monia pewnie że są foteliki do pozycji półleżącej rozkładane, ja mam taki po Danielku dla Mai (grupa II 9-25kg) fotelik samochodowy 9-25 CONECO ZENITH SIDE ARMOR (2208413705) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a wiem,że jest pełno z tej kategorii, teraz jakbym musiała to bym kupiła coś z maxi cosi lub recaro-pooglądaj sobie na allegro na spokojnie, możesz też poczytać opinie w necie na bajgla.pl lub ceneo...ja tak z wózkami robię czasami jeśli jakąś nowość wynajdę...albo nas pytaj;))

o zobacz robiliśmy ostatnio przymiarkę Mai
Zobacz załącznik 450866

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Paula ale Majeczka jest śliczniutka!!! i słodziutka!!:))
Własnie dlatego że jest tyle firm to ja głupieję przy wyborze... nawet nie wiem czy się zdecydowac na 9-18, 9-25 czy 9-36...koleżanki pracowe mnie doedukowały że mam patrzeć cz:
zdejmuje się obicie do prania
czy sa pasy bezpieczeństwa w środku
czy jest miękki
czy się rozkłada do pozycji półleżącej
czy jest szeroki (tak żeby młoda w kombinezownie zimowym weszła)
i co jeszcze?????????

Kocie Oleńka cud miód:) i nic tylko chrupać:) Pięknie siedzicie:)

Kocie dziękuję! cudowności! Oczywiście Olcia i Bilon, ba nawet nóżka apetyczna:-D:-D
Znalazłam tylko jedno Helenie zdjęcie, wygląda jak gremlin:szok:Zobacz załącznik 450889
Po antybiotyku i maści zeszło ładnie, skórka się szybko wygoiła i zarosła futerkiem, a teraz odpukać dawno nic nie było :)

Paulinka Mai najwyraźniej się podoba, taka minka zadowolona :-D

reklama
Monia no to najważniejsze w foteliku - ja jeszcze ostatnio zwracam uwagę na testy adac i ile gwiazdek w takich testach ma fotelik-tzn. jest bezpieczniejszy, a tapicerka do prania jest ważna, tylko,że teraz każdy fotelik tak ma, ja bym ci polecała 9-25-bo do 9-18 mała szybko dorośnie a 9-36 to nasze małe jeszcze za mało sztywne są wg mnie-nasz fotelik ten coneco też jest fajny i do prania i do spania-jedynie nie przechodził tych testów-aha ja jeszcze patrzę z czego ten fotelik-bo czasami w supermarketach można kupić tanio-ale co z tego że ze sterypionanu-i gdzie tu bezpieczeństwo przy uderzeniu???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry