• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mała nadal śpi... :eek::-D

To teraz lecę po kawkę i ..... ZASIADAM :-p A nóż widelec przyjdzie Made :tak:

RURKA ja mam mini Twixy :rofl2:
LILU miłego spacerku! :tak: Oby Martynka spała.. i spaaała w trakcie i po :tak::-) I buzi za sesemeska :* Córcia przekochana :sorry:
MONIA heh.. no tak, psiny, mimo rozbójstwa, potrafią za serducho chwytać :tak:

BOOOOOOOGIE....!!!

reklama
bo wiesz Rurka poczęstowałabym cię ciastem krówką ale niestety się skończyło...ja biorę przymiarki do piersi kurczaka w takiej fajnej zalewie-zostały po niedzielnej imprezie u babci-hmmm ale mam dziwne smaki ostatnio-ale to pms więc nie ma to tamto;)))

Kocie ja też nie mogę się doczekać:-) nawet wizja weekendowego prania ubranek i późniejszego ich prasowania mnie cieszy:-D a jutro idziemy się podglądać, ciekawe ile już nasza kluska waży:confused:
Jak Twoje psisko? zgrzeczniało??

Paulina biorę wszystko co słodkie, kurczaka też wezmę:-D u mnie dzisiaj spaghetti z wczoraj, co się bede przemęczać:zawstydzona/y::-)

Made gdzie jestes???

Made się na pewno na kuota zobraziła..... :eek:

RURECZKO pierwsze prania i prasowania to czysta radość i przyjemność :-p:-D
Bilon raczej nie zmądrzeje, chyba że damy go na tresurę, jak Made radziła :tak:
A Helena jak? Zachowuje się?? :-p
Ja wczoraj z Białą u weta byłam.. co tam się działo!! :szok::szok: Zastrzyki musiała dostać z antybiotykiem, bo wydrapała sobie ranę na szyi, luudzie jaka histeria!! :baffled:

oj widzę Kocur że masz nie gorszego krejzola w domku;)))ale Oleńka uciekająca z gondoli i tak jest słodka;))) to teraz zostaje jej jedynie siedzenie na podłodze, coby nigdzie nie wypadła;))

mój M. pisze,że jedzie autobusem i zwiedza Paris...zastrzelić czy udusić???jak myślicie???;)))

reklama
Kocie Helena namiętnie atakuje papier toaletowy i spędza całe dnie w bębnie od pralki :szok: co do drapania, to jak wrócę z urzędu skarbowego to wstawię Ci fotki heleny po akcjach "drapię szyję". Podobno u białych kotów to norma :szok::szok:
Oleńka cudna, będzie gimnastyczka jak nic:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry