• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulinka napisz mężowi: "Kochanie cieszę się, że zwiedzasz piękny Paryż - będziesz wiedział gdzie mnie zabrać jak mnie tam zaprosisz na kolejny wyjazd :-p"

Kocurku Ola jest taka oryginalna! Jest świetna! Kocham zdjęcie, na którym mała skacze na główkę z gondoli!!!!! :-)

Jeju coś jeszcze miałam napisać, ale tak już mi się spać chce, że nie pamiętam co komu...

A właśnie - gdzie Made się podziewa??

Ostatnia edycja:
reklama
Mary mój mąż wróci dopiero o 1-3 w nocy-a zawsze mogłam na niego liczyć z pomocą, moja mama po 13 idzie do pracy-czyli jakby zaraz,a 18 sis nie zawsze ma humorek by mi pomóc-choć nie powiem pomaga
liczę,że teraz mała trochę pośpi, chociaż z 1,5h, po obiadku na spacerek to może też przyśnie-ale i tak mam jeszcze Daniela-poza tym powoli ogarniam się na wyjazd i mogę chwilowo zapomnieć o odpoczywaniu...ech wyżaliłam się;)))

Paulina - rozumiem, kochana... Ehhh, mój M. niby do 17-18 pracuje, ale jednak. Czasem taka zjechana jestem... A jak dojdą służbowe podróże za granicę, to już w ogóle... W niedzielę leci do Danii, na szczęście tylko 1 noc. Ufff... Na długo lecisz do UK?

Kocur - hehe, fajna spryciara!

Widzę, ze temat fotelików. Moje dziecię już ponad 7 kg waży, to niedługo czas będzie na zmianę fotelika!!! :szok:

Mary na zmianę fotelika to masz jeszcze z pół roku :-)

I jeszcze coś było o spaniu w dzień - moja też teraz śpi tylko po parę minut - jak dobrze pójdzie to 20 minut się uzbiera - i koniec. Nie wiem, co się porobiło....

RURECZKO moja biała zołza po wczorajszym antybiotyku prawie się nie drapie, rana przysycha.. POPACZ, nie wiedziałam, że te białe mutanty tak mają.. :sorry: Gremlin wygląda trochę, jak zbity pies :-p

Wiadomo co z WIOLĄ...?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry