• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made yyyy ja ten tego zainspirowałam????;))) boska sowia rodzinka;))

oki maluchy śpią choć Maja zaliczyła już raz smarowanie dziąseł-podanie nurofenu i tak guzik daje-chyba trzeba się na paracetamol przenieś-Kocur czego używasz???

padam trochę ale i tak przyszykuje sobie obiadek na jutro, poza tym jestem sama i nie mam z kim pogadać-więc wy mi zostałyście;))

Paulinka ja Ciebie też z sową kojarzę :-p Widzę sowę, myślę PAULINKA - widzę rodzinkę stworzoną przez Made - myślę Paulinka z mężem, Danielek i Majeczka :-)

PACZEM I PACZEM! WZDYCHAM I PACZEM! PACZEM! WZDYCHAM! PODZIWIAM!

Boogie takie całuski to codziennie mogę na klatę przyjmować :-):-p

Dziękuję KOCHANE :* tak mi przyjemnie :)))

My też smarujemy dziąsełka i jedziemy na Panadolu...smarowanie moim zdaniem nic nie daje, ale Panadol działa :tak:

haha Lil a widzisz te sowy ni w ząb ostatnio do mnie nie pasują-niby mają sugerować mądrość...a u mnie z tym ostatnio na bakier;PPPP ale i tak je uwielbiam-mam nawet broszkę przy czapie z sową;)))

Made kobieto bo zapomnimy-KUBEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aha Mary pytałaś na jak długo lecę do uk-2 tyg. równe;))

PAULA nurofen i Paracetamol Hasco na zmianę - 3ml jednorazowo, teraz podaję 2-3 razy dziennie, trochę pomaga jednak...

BOOGIE..!! :szok: nO WSZELKI dUCH. !! Mówże yyyy piszże :-p co tam....

CAROLA ale jeździsz..??? To dobrze :tak:

MADE wystawiasz wreszcie dzieła, czy za darmochę nadal będziesz talent trwonić..??? :eek::-p Bo miłość miłością.... :-p:-D

Kocie no dałam radę, nawet zawracałam itp. Mało psa nie rozjechałam, ale psa wina...wlazł pod koła beszczel.
Wolę benzyniaka i coś mniejszego jednak.
Boogie hello:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry