• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Z sowami w oczach idę powoli spać :-)

Paulinko tak czy siak jesteś sówką mądrą główką :-)

Made Ty cała jesteś cudnym talentem :-p:-)

Boogie pisz pisz co u Ciebie - ja sobie jutro doczytam :-) Ty na nocki nie narzekasz dużo - ładnie już Remiś śpi???

Kocurku wyśpijmy się wreszcie! Może DZIŚ będzie TA NOC kiedy nasze dzieci nas zaskoczą :-):-p

Carola
dobranoc!

Rureczko odpoczywaj :-)

reklama
Czy ktoś tęsknił za Bógi robalem??? :sorry::eek::-D

jak NIE, to trudno, ja za Wami tęskniłam :-p:-p:-p :-D:-D:-D

w każdym razie będzie mnie mniej na forum, bo w pracy nie mam dostępu do Was, jak wracam do domu, to Remi jest tak stęskniony, że muszę się rozbierać na klatce, bo wpada mi w ramiona i nie chce wypuścić, więc w czasie jego drzemki zaglądam dzisiaj :tak:

Made Tyś mym guru, Tyś my natchnieniem, Tyś zaspokoiła me doznania estetyczne :-D:-D:-D btw uważaj, bo jeszcze do Ciebie zadzwonię :cool: właśnie pracuję na Twoich okolicach :-D:-D:-D:-D

Lilu takie buziaki to ja mogę codziennie wysyłać :cool::tak:

Kocie ulżę Twej tęsknocie do Bógi :-p:rofl2: oto jestem, niczym córa marnotrawna, niczym feniks z popiołów, niczym ostatni waleczny żołnierz ze Sparty :-D:-D:-D:-D:-D

Karola o Twej urodzie nadobna Pani, peany pisać można, te piękne oczęta nie są w stanie opisać proste słowa :sorry:

Asionku Twój mały mężczyzna jest coraz przystojniejszy :tak:

Paulina Spryciulka Ci rośnie ;-)

Wiolus
dla Ciebie spokoju, a dla Iwusi zdrówka!

Mary, Monia, Sol, Libby, Poczek i jeśli o kimś zapomniałam, to niech przebaczy Boogie-kobiecie pracującej
:sorry: dla mniejszych i większych Maluchów słodkie buziaki w czółeczka :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry