paulina.pro
Fanka BB :)
kolorowych dla śpiochów,papa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asionku już wiem gdzie te 4 zęby widziałam - u Moni naszej - coś mi się widocznie pomieszało! A Natek ciągle się przez bąki budzi??? Kurcze u nas Martynka bąki puszcza jak wielki chłop, ale jakoś nie budzi się od tego. Ale co z tego skoro dziś 6 razy się budziła na cyca. Dobrze chociaż, że zaraz potem spała. W dzień do tej pory ładnie spała na spacerkach - do 3 godzin - plus ze dwie krótkie drzemki w domu przy cycu (a ja w tym czasie seriale oglądałam) - a od jakiegoś tygodnia na dworze śpi maks 20 minut i potem jest taki ryk, że do domu muszę uciekać - mam takiego stresa już przez to - zabieram ze sobą nosidełko i ostatnio skończyło się tak, że małą miałam w nosidełku, a Maciuś jechał w gondoli! Ludzie się dziwnie patrzyli, ale co miałam zrobić - wózek, Martynka i Maciuś do ogarnięcia to nie takie łatwe....
mój M. pisze,że jedzie autobusem i zwiedza Paris...zastrzelić czy udusić???jak myślicie???))
Czy ktoś tęsknił za Bógi robalem???
jak NIE, to trudno, ja za Wami tęskniłam![]()
w każdym razie będzie mnie mniej na forum, bo w pracy nie mam dostępu do Was, jak wracam do domu, to Remi jest tak stęskniony, że muszę się rozbierać na klatce, bo wpada mi w ramiona i nie chce wypuścić, więc w czasie jego drzemki zaglądam dzisiaj
Asionku Twój mały mężczyzna jest coraz przystojniejszy![]()
! A sówek nie było?
Jak mąż po powrocie????
Tylko jej pomaga noszenie - zabieram więc ze sobą nosidełko. Ale jak jest duuuuuży wiatr i zimno to wolę jej tak nie wyciągać....jak jest grubo ubrana to też ciężko w nosidełku...generalnie dopóki było zimno to na serio spała około 3 godziny - jeszcze jak wracałam do domu to spała kolejną godzinę w wózku - a teraz odkąd jest cieplej to nie śpi mi na spacerku - nie wiem co się porobiło 

Esprit - Maskotka Sowa / Przytulanki i maskotki - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.
) i sie często budziła... jak juz dopełzła do poszewki - położyłam w nogach łóżeczka, to sie nią owinęła i juz ładnie spała