• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogie Skarbie buziaczki dla Was **** i uściski.
Daj znać jak znajdziesz chwilkę to zadzwonię i poplotkujemy:)
Bluzeczki były dobre? Pasują Remisiowi do oczętek?:)))))

Asionku już wiem gdzie te 4 zęby widziałam - u Moni naszej - coś mi się widocznie pomieszało! A Natek ciągle się przez bąki budzi??? Kurcze u nas Martynka bąki puszcza jak wielki chłop, ale jakoś nie budzi się od tego. Ale co z tego skoro dziś 6 razy się budziła na cyca. Dobrze chociaż, że zaraz potem spała. W dzień do tej pory ładnie spała na spacerkach - do 3 godzin - plus ze dwie krótkie drzemki w domu przy cycu (a ja w tym czasie seriale oglądałam :-p) - a od jakiegoś tygodnia na dworze śpi maks 20 minut i potem jest taki ryk, że do domu muszę uciekać - mam takiego stresa już przez to - zabieram ze sobą nosidełko i ostatnio skończyło się tak, że małą miałam w nosidełku, a Maciuś jechał w gondoli! Ludzie się dziwnie patrzyli, ale co miałam zrobić - wózek, Martynka i Maciuś do ogarnięcia to nie takie łatwe....

ehhh ja nie wiem wszedize prawia , ze z czasem dzieci lepiej i wiecej spia noca , a u nas na odwrot wszystko ...
jeszcze w dzien jest ok , rano ze mna dosypia , pozniej spacer i sen po snie zwiedzanie i zabawa :)
a masz jakis palak na wozek ?? moj wczesniej jak wstal potrafil z nudow poplakac a odkad zawiesilam mu zabawki jest spokoj :)
jak juz mu sie nudzi to na chwile go wyciagam siedzimy na lawce w praku lub trawce , albo lazikujemy sobie troszke , poki mi lapy nie zaczynaja omdlewac hehe

no nic trzeba wierzyc , ze jednak nadejda i dla nas lepsze czasy :))

a maly to widze mial niezle przytulanki hehe

wow hehe niezla akrobatka ci rosnie ;)))
super te fotki z tarasu :) zazdroszcze podworka !!

mój M. pisze,że jedzie autobusem i zwiedza Paris...zastrzelić czy udusić???jak myślicie???;)))

hehe dus ;)))
a twoj maz pojechal na te targi co teraz sa ?? czy nie ??

Czy ktoś tęsknił za Bógi robalem??? :sorry::eek::-D

jak NIE, to trudno, ja za Wami tęskniłam :-p:-p:-p :-D:-D:-D

w każdym razie będzie mnie mniej na forum, bo w pracy nie mam dostępu do Was, jak wracam do domu, to Remi jest tak stęskniony, że muszę się rozbierać na klatce, bo wpada mi w ramiona i nie chce wypuścić, więc w czasie jego drzemki zaglądam dzisiaj :tak:

Asionku Twój mały mężczyzna jest coraz przystojniejszy :tak:

jasne , ze tesknil !!

i jak w pracy ?? wdrozylas sie juz troche ? ;))
kurcze fajnie tak , ze Remik steskniony wtula sie w ciebie :))) slodziak maly

dziekujemy za mile slowa !

Asionek mój mąż pojechał na rozmowę o pracę w firmie w której już pracuje, ale na inne stanowisko ale że główny HR w Paryżu, więc tak wyszło-teraz padnięty leci samolotem do Berlina a potem musi autem do domu dojechać...

Dzień dobry!

Paulinka maskotka super! I cena SUPER :szok:! A sówek nie było? :-p Jak mąż po powrocie????

Asionku na moją niunię nie działają żadne pozytywki, żadne pałąki - NIC.....Zamyka oczy i ryczy :-p Tylko jej pomaga noszenie - zabieram więc ze sobą nosidełko. Ale jak jest duuuuuży wiatr i zimno to wolę jej tak nie wyciągać....jak jest grubo ubrana to też ciężko w nosidełku...generalnie dopóki było zimno to na serio spała około 3 godziny - jeszcze jak wracałam do domu to spała kolejną godzinę w wózku - a teraz odkąd jest cieplej to nie śpi mi na spacerku - nie wiem co się porobiło :baffled::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Jest sowa :-pEsprit - Maskotka Sowa / Przytulanki i maskotki - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.

OOO jaki miś dla Rureczki: http://www.mamissima.pl/przytulanki_i_maskotki/skip_hop_-_zabawka_do_wozka_mis.html

Ostatnia edycja:
No tak jak poszłam wczoraj to przyszłyście:baffled:

cześć tak wogóle:)

Made znowu sie nie załapałam na zdjęcia:((

Rurka ja bym tam kawałek kółka na upartego znalazła:)) mojej siostry synek jak miał 3 latka to rysował i kazał zgadywac co narysował i się złościł jak mówiliśmy nie to:))

Lil moja też ostatnio mało śpi w dzień i witaj w klubie... o której po takim dziennym niespaniu chodzicie spać?

U nas nocka koszmarna:(( Młoda ma katar.. naszczęście daje sobie psikać wodą morską i czyścic fridą przez sen:) Tyle że łączy się to z ok półgodzinnym tuleniem na rękach i cały proces przebiega baaaardzo powoli...
A jeszcze zapomniałam jej położyć przytulanki (wybrała sobie naszą poszewkę na poduszkę:szok:) i sie często budziła... jak juz dopełzła do poszewki - położyłam w nogach łóżeczka, to sie nią owinęła i juz ładnie spała:)) tyle że ja nie bo do pracy:angry::angry:

A z fotelikiem dalej jestem w czarnej d... chociaż zdecydowałam się na 9-25 a to juz coś:)

Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Monia ja się staram zawsze o tej samej porze kłaść spać - nawet jak mała już wcześniej ledwo zipie - po zmianie czasu kąpię o 19 i zaraz potem do spania - tak o 19.20 już śpi. Ale już od 17-18 jest tak zmęczona, że ciężko nad nią zapanować - tylko bez sensu dla mnie kłaść o tej porze, bo by mi wstała o 3 w nocy pewnie....

Współczuję Wam kataru - to jest u dzieciaczków najgorsze - ale ja serdecznie polecam Ci nebulizacje - ja kupiłam inhalator do własnego użytku i działamy wodą morską - to jest super!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry