• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos to czekam na fotki - ja to uwielbiam oglądać jak ludzie ładnie mieszkają :-) Super, że tak się udało z domkiem!

Kocurku no u mnie syf też niezły jest - nie lubię takiego bajzlu, ale kiedy to wszystko sprzątać? Też często jestem na pół gwizdka - ale mnie to chyba adrenalina trzyma. Pociesza mnie fakt, że za jakieś 2 lata będzie już na pewno lepiej i do tematu już nigdy nie wrócę :-p

Aha Monia - na katar zwykła sól fizjologiczna - jak jest kaszel to dodatkowo pulmicort. :-)

reklama
JOS.... ale zmiany u Was :-)...
Jak ja się cieszę, że to już za nami :tak::-p

Kurczę LILI ... a ja, jak tak całuję i całuję i PACZĘ I PACZĘ na to cudo, to nie jestem wcale taka pewna, że to koniec :sorry2::-D

MAAAADE UMIERAM ZE ZMĘCZENIA, MUSZĘ SIĘ NAPIĆ KAWY...!!! (może wywołam koleżankę tym krzykiem rozpaczy :-p)

Ostatnia edycja:
Kocurku ja to mam swoje dwa cuda i wiem, że czuję się spełniona - ale Tobie kolejny maluszek by się na pewno przydał! Bo jeden to już dorosły - jak Oleńka będzie w jego wieku to już dla niej stary dziad będzie :-p Bo jak się ma 16 lat to 30-stki wyglądają jak staruszki trzęsące się nad grobem :-p

Powoli uciekam na spacerek, trzeba korzystać, że ciepło, bo ma być gorzej od jutra...

Ostatnia edycja:
reklama
Kocie ja teraz znowu nie palę. Ale jako palaczka NIGDY nie zapaliłabym przy szpitalu, na przystanku czy w domu przy dziecku...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry