• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carola wspolczuje, duzo zdrowka dla was.
Made moze Szanowny odebral przesylke tylko sobie zartuje co?a swoja droga wklej na chwile swoje wczorajsze dziela co?:zawstydzona/y:

reklama
just : przegapilam info o pracy??????????????? gdzie pracujesz od kiedy??? podoba sie ????? super! 3mam kciuki &&&&&!!!!
Dzięki Jos, no od poniedziałku pracuję jako telemarketerka ;-) także dużo nie przegapiłaś, to takie tymczasowe, ale fajnie wyrwać się trochę do ludzi i jednak daje doświadczenie w rozmowach, które kiedyś ja dla samej siebie będę wykonywała :tak:

Czołem Robaczki :rofl2:

Made czy Twojego mało Szanownego swędzi kostka??? :confused::eek: :-p może czeba mu nastawić??? :-D

Karola na migrenę nie znam sposobu, ale na cukier coś można by zadziałać ;-):-D

Wiola - e nie...już bym znalazła, w domu tylko ja mam swoje tajne schowki :-))))
Zdjęcia wstawię tylko później, bo teraz uciekam na spacer.....tak się zdenerwowałam,
że potrzebuję świeżego powietrza powdychać :eek: Ściskam Cię mocno i Śliczną Iwonkę :*

Migrena mija.
Kocie paczka doszła, już się umówiłam z I., że podwiozę jej wszystko w weekend. Dziękuję Ci serdecznie. Szkoda, że moja doopka by się w nic nie zmieściła:))))

Mam problem z Niną...od kilku dni strasznie kłamie...potrafi w żywe oczy mi coś wpierać...Tłumaczę i tłumaczę ale ona dalej swoje...nie wiem co z tym robić.

chcialam isc z IWa na spacer ale nie da rady, przeszlysmy kilka metrow i wrocilysmy do domu, tak strasznie wieje ze ciezko oddech zlapac, jak wiatr wial z boku to pol biedy ale jak zaczol wiac prosto na nas to Iwe przewracalo:-p:szok:, ale ogolnie jest dosc cieplo na term 15 stopni.

Karola dobrze , ze przechodzi :) co do Ninki nie pomoge ten etap jeszcze przed nami ...

Wiola kurcze , az tak wieje ?? wow

Witam Koleżanki :)
Jestem taka wściekła na tego mojego mało Szanownego, że słów mi brakuje :angry:
Przyszedł kurier z paczką, a ten stwierdził, że my nic nie zamawialiśmy i go odesłał
z kwitkiem :eek: swoją drogą nie wiem czy nie ściemnia bo podobno była do mnie :hmm:
a ja nic nie zamawiałam :huh:...............CHYBA

ulalala moj to by niezle wciry dostal hehe
ciekawe co to bylo ... :))

Byliśmy na wizycie w szpitalu. 2 godziny czekania:crazy: Kluska waży 1600 g. Muszę więcej pić, bo mamy troszkę mało wód. Jak patrzę na butelkę z wodą to mnie mdli :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry