• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made tylko co z tymi wodami? ja ostatnio mniej pije ale obiecuję poprawę, już prawie całą ice tea 1.5 litra pochłonęłam. Czuję co to będzie dzisiaj w nocy... chyba sobie w wucecie pościele:-D

reklama
Made Kochana! Lans musi być, wszystkie Panie zaczepiał, kobietki w niebo wzięte, że taki mały mężczyzna zaczepia :-D przyjechał jego chrzestny i musieliśmy się pójść polansować, a tak na serio, to był taki wiatr wtedy, że gdzieś musieliśmy się schować :zawstydzona/y:

reklama
hej

jem kolacje i zapijam ja piwem :) miodzio :)
dzieci spia, maz 5839km od domu. zaraz sobie wlacze muzyke i bedzie relaks :)

just : kochana dobra i taka praca ! i wierz lub nie, ale ja podziwiam ludzi ktorzy potrafia ja wykonywac maja cierpliwosc. bo ludzie zazwyczaj sa agresywni wobec dzwoniacych z reklama czy ankieta, i do takiej pracy pôtrzeba duzo cierpliwosci i samokontroli - 2 rzeczy z ktorymi u mnie baardzo ciezko :)
ps. remik cudowny !!!!

made : dziekuje :) a na fotki to jeszcze sporo poczekasz bo remont mozemy zaczac dopieor po zfinalizowanu kupna czyli za ponad 3 m-ce. no i trpoche to potrwa bo we FR sie grzebia z remontami ( i wszystkim zreszta) ale fotki na 100% wstawie jak juz bedzie to NASZ dom :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry