Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.Asionek mój mąż pojechał na rozmowę o pracę w firmie w której już pracuje, ale na inne stanowisko ale że główny HR w Paryżu, więc tak wyszło-teraz padnięty leci samolotem do Berlina a potem musi autem do domu dojechać...

Asionek, widziałam fotki na Fcb...matkooo jaki Nathaniel ''dorosły'' jest)) Cudny
)))
zobaczcie jaka cudna przytulanka Deglingos - Przytulaczek Królik Lapinos / Przytulanki i maskotki - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.
dobra poddaję się, strona mamissima.pl nie jest dla mnie...za dużo bym tam wydała)))!!!
Dzień dobry!
Asionku na moją niunię nie działają żadne pozytywki, żadne pałąki - NIC.....Zamyka oczy i ryczyTylko jej pomaga noszenie - zabieram więc ze sobą nosidełko. Ale jak jest duuuuuży wiatr i zimno to wolę jej tak nie wyciągać....jak jest grubo ubrana to też ciężko w nosidełku...generalnie dopóki było zimno to na serio spała około 3 godziny - jeszcze jak wracałam do domu to spała kolejną godzinę w wózku - a teraz odkąd jest cieplej to nie śpi mi na spacerku - nie wiem co się porobiło
![]()
U nas nocka koszmarna( Młoda ma katar.. naszczęście daje sobie psikać wodą morską i czyścic fridą przez sen
Tyle że łączy się to z ok półgodzinnym tuleniem na rękach i cały proces przebiega baaaardzo powoli...
A jeszcze zapomniałam jej położyć przytulanki (wybrała sobie naszą poszewkę na poduszkę) i sie często budziła... jak juz dopełzła do poszewki - położyłam w nogach łóżeczka, to sie nią owinęła i juz ładnie spała
) tyle że ja nie bo do pracy
)
Witajcie)
LILI nic z tego!Znaczy z nocki...
Do 1.30 było 9 pobudek
dałam Nurofen i do 5.15 "tylko" 4 pobudki
WIOLAAAAA.....!!!
wow Ola to chyba rekordzistka jest)
jakos damy rade , ale nie powiem marzy mi sie nocka z jedna pobudka no moze i nawet dwoma hehe

swoją drogą nie wiem czy nie ściemnia bo podobno była do mnie 
...............CHYBA