• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogie Robaczku pracujący - wzajemnie:))

Lil na u nas też wąłśnie koszmar ok 18 jest bo Młoda masakrycznie zmęczona... jak mam siłe to dotrzymuje do 19 i potem pada. Ale zdarza mi się tez ją kłaść na chwile ok 17.30 i wcale nie ma różnicy w spaniu nocnym tyle że po takiej drzemce to średnio przytomna jest i też marudzi...
dzięki kochana!! Przypomniałas mi że też mam inhalator kupiony:)) zupełnie zapomniałam:dry::sorry2: zaraz zadzwonię do męża żeby jej inhalacje zrobili z nianią i na wieczór jej zrobię. Czym inhalujesz? Bo ja mam sól fizjologiczną i syropek do inhalacji wykrztuśny ale za chiny teraz nie pamiętam jaki....

hejka

nie nadrobie juz nigdy zaleglosci

u na sok, dzieic kochane grzeczne, a ja mam bieg i sporo zalatwiania
w poniedzialek podpisujemy umowe kupna domu. pozniej trzeba odczekac 3 m-ce az urzad wszystko zweryfikuje itp itp i po 3 m-cach finalizacja
boze ile papierologii i dzwonienia...

paulina : szok przezylam !!! deglingosy sa dostepne w polsce!!! uwielbiam ich maskotki, maja cala serie !!!!!!!!!!!!!!!! i ceny widze duzo tansze w PL! u nas taka duza maskotka na jakies 30cm to 40 euro a nawet 45! a przytulanka 20-25 !!! chamstffffo :)

just : przegapilam info o pracy??????????????? gdzie pracujesz od kiedy??? podoba sie ????? super! 3mam kciuki &&&&&!!!!

Witajcie :))

LILI nic z tego! :-p Znaczy z nocki... :dry: Do 1.30 było 9 pobudek :baffled: dałam Nurofen i do 5.15 "tylko" 4 pobudki :sorry2:

WIOLAAAAA.....!!! :rolleyes2:

Kawaaaaa........ dopiero usiadłam na doopie od tej piątej.. Zaraz trzeba coś porobić...

Ostatnia edycja:
Kocurku :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: no już nie wiem jak pocieszać - chyba jedynie tyle, że ja też mam nocki do bani - choć dziś miałam tylko 5 pobudek - ale nie powiem, żebym się jakoś szczególnie wyspała :baffled:

Wioluś jak pospałaś??

Rureczko powalające te maskotki - na szczęście spojrzałam na ceny i jakoś mniej napalona jestem :-p

Boogie szczególne buziaczki dla Ciebie!

Jos witaj! A ten domek to w Waszych okolicach czy gdzieś dalej się przenosicie? Masz jakieś zdjęcia domku?

LILU no ja się z tego wszystkiego zahibernowałam w sobie i funkcjonuję na ćwierć gwizdka - wielu rzeczy nie robię i kropka, nie jestem w stanie :sorry2: Tyle o ile, żeby się nie przewrócić, a jak się daje obejść naokoło, to zostawiam...yyy ten bajzel :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry