just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Made w pracy dobrze, tylko ja nie lubię ludziom makronu na uszy nawijać, z natury jestem uczciwym człowiekiem... Sama nie chciałabym, żeby ktoś mi tak gadał. Zresztą, tam tylko wyniki się liczą, każą mi już podpisywać umowy, ja która pracuje 3 pełne dni 
no i ja wiem, że to czasowe, ale mam powoli dość, nie chcę, żeby ktoś mnie tak zmuszał do wyników... UMOWY< UMOWY< UMOWY szybciutko niczym na McDrive, katchup i frytki, razy dwa szybciutko!!!!
ale cóż... oby tylko dostała zgodę na mój projekt

no i ja wiem, że to czasowe, ale mam powoli dość, nie chcę, żeby ktoś mnie tak zmuszał do wyników... UMOWY< UMOWY< UMOWY szybciutko niczym na McDrive, katchup i frytki, razy dwa szybciutko!!!! ale cóż... oby tylko dostała zgodę na mój projekt

Trzeba mieć determinację ze stali, żeby szukać klientów, dzwonić, umawiać się na rozmowy i kierować klientem w stronę TAK i realizować narzucone sobie tempo w systemie "piramidki" - NIE DLA MNIE
- pomijając aspekt etyczny.. chociaż to akurat największa grupa ubezpieczeniowa w Europie i raczej pewna jest.. a warto mieć dodatkowe emerytalne i zdrowotne zabezpieczenia.
KATAREK od wczoraj na pełnych obrotach, pełna MOC
Daje radę