• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made w pracy dobrze, tylko ja nie lubię ludziom makronu na uszy nawijać, z natury jestem uczciwym człowiekiem... Sama nie chciałabym, żeby ktoś mi tak gadał. Zresztą, tam tylko wyniki się liczą, każą mi już podpisywać umowy, ja która pracuje 3 pełne dni :no::dry: no i ja wiem, że to czasowe, ale mam powoli dość, nie chcę, żeby ktoś mnie tak zmuszał do wyników... UMOWY< UMOWY< UMOWY szybciutko niczym na McDrive, katchup i frytki, razy dwa szybciutko!!!!
ale cóż... oby tylko dostała zgodę na mój projekt :sorry2:

reklama
....... yyyyyyyy koleżanki...? :confused:

Ola PACZY :-p

Ja też PACZE, ale już NIE WIDZE, CO PACZE :oo2:

Zatem poczytam jutro... :sorry2:

Wyspania Wszystkim! :tak:

Ostatnia edycja:
Cześć:)

Boogie jak ja cie rozumiem... kiedyś zaczęłam prace jako agent ubezpieczeniowy i wytrzymałam 2 miesiące bo tez za uczciwa jestem i najchętniej to bym wszystko jak leci mówiła... ale wyobraź sobie że największe zyski maja ludzi którzy najmniej wiedzą za to potrafią gadać... Także &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za twoj projekt! Remiś boooskiii!!!!!!!

Carol super wyglądacie:)) na kłamanie NInki nie wiem co bo to jeszcze sporo przede mną:))

Paula współczuję bidulko:(( jak tam dziś? Lepiej coś? mam nadzieję że tak.

Kocie wstała?? Kawę mam. Mocną! I pączka:)

Myślałam że bardziej niewyspana juz nie mogę być i że nie ma nic gorszego niż zabkujące dziecko... otóż jest moje panie... dziecko z mega katarem!!! do jakiejś 24 lub 1 spała mi na rękach a ja siedziałam... co pół godz próbowałam odkładać ale po kilku minutach miała taki wypływający katar i sie budziła. No to ja woda morska, frida, nasivin (kilka razy tylko) maśc majerankowa i spanie na rękach żeby pospływało... potem już chyba nasivin zadziałał bo chwile spokoju było i od 4 znow.... padam. Inhalatora się boi niestety:(( wczoraj pól godz ją oswajaliśmy i ze 2 min inhalacji było... może dziś będzie lepiej...

Miłego dnia:)

Witajcie!

MONIA nie.. nie wstała moja Ola - ona sobie tak ma, że potrafi zasnąć tak późno :eek:
Dużo siły dla Was!!

Po 23.30 postanowiłam podać jej podwójną dawkę Paracetamolu i wreszcie ta noc minęła jako tako - 3 pobudki do 5.30... Może w tym sęk, że ją aż tak boli i wybudza... Dziś też podam 5ml, to i tak jeszcze daleeeeko do zbyt dużej dawki.
Kawę przyjmę z dźwięcznością :tak:

Z desperacji i niedostatku "karierę" w ubezpieczeniach w HMI (ERGO) rozpoczynałam dwa razy i dwa razy z obrzydzeniem kończyłam.... Ale na szkoleniach się NAPACZYŁAM na takich zapaleńców, jakich świat nie widział :szok: Trzeba mieć determinację ze stali, żeby szukać klientów, dzwonić, umawiać się na rozmowy i kierować klientem w stronę TAK i realizować narzucone sobie tempo w systemie "piramidki" - NIE DLA MNIE :baffled: - pomijając aspekt etyczny.. chociaż to akurat największa grupa ubezpieczeniowa w Europie i raczej pewna jest.. a warto mieć dodatkowe emerytalne i zdrowotne zabezpieczenia.

Ostatnia edycja:
O! Jesteście :) Jak miło....:-)
Moja córka przywlokła jakiegoś wirusa i wszyscy jak jeden kichamy :eek: na wszystko
i obok też :hmm: KATAREK od wczoraj na pełnych obrotach, pełna MOC :-D Daje radę :)))
To tyle u nas i o nas :-p

Kocurek - dasz łyka tej moniowej czarnej? :eek: jestem taka niewyspanaaaaaaaaa

Bogusiu - ja Cię podziwiam, bo praca do łatwych nie należy, tym bardziej jeśli się uczciwym
jest. No ale jak to się mówi....w domu tego nie wysiedzisz ;-)

Jeszcze mnie wściekłość trzyma na tę paczkę....pewnie ją odesłali :(

hej

witam sie z kawka :) Starszak juz w przedszkolu, mlodszy na macie. A ja ledwo na oczy widze.
do 24 wietrzylam dom po spalonym rosolku ;)

just : &&& zeby zaakceptowali projekt !!!!! :)
carola : hej :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry