Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nagrałam mężowi na telefonie i żałuję że nie miałam ze sobą aparatu bo tam full HD można nagrywać
No cóż - jutro też mają być atrakcje dla dzieci ale tym razem idziemy we czwórkę i zabieram sprzęt
A i zapisałam Kaję do Kieleckiego Teatru Tańca na uwaga... balet, taniec klasyczny i disco trzy godziny w tygodniu łącznie. Ona rozradowana a ja będę miała kogo prowadzać na zajęcia. Emila też się wybawiła balonikami więc jest ok 
No i kij wie czy nie będzie miała zabiegu w poniedziałek albo w środę - kosmos. Mąż nie upilnował i teraz są problemy 

Ehh... w poniedziałek wam napiszę kiedy trzymać kciuki bo póki co sama nic nie wiem 

Asionek musisz częściej zaglądać))) I nie jesteś niewidzialna
![]()
Asionek - tyle razy miałam coś do Ciebie napisać, ale w trakcie jakoś zapominam...
wybacz starym zwojom mózgowym ;-) Obiecuję poprawę :-)
!
Asionek - a kuku - widzę cię ;-)
A my wróciłyśmy ze spacerku, Emi śpi, Karola padnięta bajki ogląda. Poszłyśmy mojemu ślubnemu zanieść obiad na uczelnię bo od rana siedzi a taka piękna pogoda że szkoda w domu siedzieć. A że wracając musiałam zakupy zrobić to weszłyśmy do tesco i na galerię Echo - a tam... konkursy dla dzieci i scena dla maluchów. Karola oczywiście poleciała bo konkurs tańca był i dostałą nagrodęNagrałam mężowi na telefonie i żałuję że nie miałam ze sobą aparatu bo tam full HD można nagrywać
No cóż - jutro też mają być atrakcje dla dzieci ale tym razem idziemy we czwórkę i zabieram sprzęt
A i zapisałam Kaję do Kieleckiego Teatru Tańca na uwaga... balet, taniec klasyczny i disco trzy godziny w tygodniu łącznie. Ona rozradowana a ja będę miała kogo prowadzać na zajęcia. Emila też się wybawiła balonikami więc jest ok
Padam, przepraszam że tak o sobie ale staram się odgonić myśli o poniedziałku bo wyszły komplikacje i zabiegi w narkozie są w poniedziałki i środy a Karola jest na wtorek zapisana na miejscówkę - kabaret na kółkachNo i kij wie czy nie będzie miała zabiegu w poniedziałek albo w środę - kosmos. Mąż nie upilnował i teraz są problemy
Ehh... w poniedziałek wam napiszę kiedy trzymać kciuki bo póki co sama nic nie wiem
![]()