• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry jeszcze z Krakowa! :-)

uuuu zapomnialam, ze sobota...

MARY jesli nie rozszerzasz jeszcze diety, to przyczyny brzydkich kupek szukalabym gdzie indziej.

Przyjemnego weekendu!

Ostatnia edycja:
reklama
heloł ja żyję ale zaraz chyba wyduszę połowę swojej rodzinki...mała mi śpi a oni szaleją w kuchni...uciszanie ich jakoś nie pomaga

Wiolu dzięki za pamięć-trochę zabiegana jestem, po południu 18 sis, do tego jutro babci imieniny i urodziny...muszę jeszcze dziś firanki powiesić i podłogę dobrze w pokoju potraktować bo dziecko ją wylizuje;)))

Monia wiesz,że nasze dziewczyny się zgrały???Maja wczoraj zaczęła nieśmiało raczkować;))) tak nieporadnie jeszcze i jedną nóżkę ma na bok ale już się przemieszcza;))

Mary-alergia wg mnie jak nic, kupka i ta wysypka jednoznacznie na to wskazują- podawaj jej probiotyk do mleczka i wlewaj w nią jak najwięcej picia by się nie odwodniła-ja w polsce miałam dawać małej nifuroksazyd i po 3 dniach pomogło...a też kupka śluzowata była-do tego od razu piguła wpadła mi w panikę i od razu małą na wagę, czy dobrze przybiera...na szczęście lek i probiotyk pomogły a na wysypkę jedynie emolienty do smarowania-najlepiej kremy bo są lepiej skoncentrowane-powodzenia!!!

pozdrawiam resztę kochanych

My już po spacerku :))
Maniek śpi, a my czekamy....i znowu w drogę :)

Asionek - tyle razy miałam coś do Ciebie napisać, ale w trakcie jakoś zapominam...
wybacz starym zwojom mózgowym ;-) Obiecuję poprawę :-)

Mary - dziewczyny napisały już wszystko na temat dolegliwości Mii, ja tylko napiszę,
że bardzo Wam współczuję. Jedyne co możesz w tej sytuacji, to robić wszystko
na własną rękę - niestety :/ Ja też bym tak tego nie zostawiła, kup maści, kremy,
które poleciła Ci Paula, Ona miała ten sam problem z dziećmi więc wie co robić ;-)
Życzę powodzenia!

Asionek - a kuku - widzę cię ;-)

A my wróciłyśmy ze spacerku, Emi śpi, Karola padnięta bajki ogląda. Poszłyśmy mojemu ślubnemu zanieść obiad na uczelnię bo od rana siedzi a taka piękna pogoda że szkoda w domu siedzieć. A że wracając musiałam zakupy zrobić to weszłyśmy do tesco i na galerię Echo - a tam... konkursy dla dzieci i scena dla maluchów. Karola oczywiście poleciała bo konkurs tańca był i dostałą nagrodę :-D Nagrałam mężowi na telefonie i żałuję że nie miałam ze sobą aparatu bo tam full HD można nagrywać :zawstydzona/y: No cóż - jutro też mają być atrakcje dla dzieci ale tym razem idziemy we czwórkę i zabieram sprzęt :tak: A i zapisałam Kaję do Kieleckiego Teatru Tańca na uwaga... balet, taniec klasyczny i disco trzy godziny w tygodniu łącznie. Ona rozradowana a ja będę miała kogo prowadzać na zajęcia. Emila też się wybawiła balonikami więc jest ok :tak:

Padam, przepraszam że tak o sobie ale staram się odgonić myśli o poniedziałku bo wyszły komplikacje i zabiegi w narkozie są w poniedziałki i środy a Karola jest na wtorek zapisana na miejscówkę - kabaret na kółkach :wściekła/y: No i kij wie czy nie będzie miała zabiegu w poniedziałek albo w środę - kosmos. Mąż nie upilnował i teraz są problemy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ehh... w poniedziałek wam napiszę kiedy trzymać kciuki bo póki co sama nic nie wiem :zawstydzona/y:

ale dzisiaj pusto :szok:
gdzie jest Kocurek ???

Asionek musisz częściej zaglądać:)))) I nie jesteś niewidzialna:)

taaa hehe czesciej to napewno nie bedzie niestety , za duzo sama jestem i wszystko trzeba ogarnac :)
pogoda dopisuje wiec i na spacery dlugie lazimy :)
niedlugo mama pewnie przyjedzie , zacznie sie plazowanie i jak co roku wakacje szybko zleca :)

Asionek - tyle razy miałam coś do Ciebie napisać, ale w trakcie jakoś zapominam...
wybacz starym zwojom mózgowym ;-) Obiecuję poprawę :-)

!

nie ma sprawy :) kazdemu wiem , ze sie odpisac nie da :)))

Asionek - a kuku - widzę cię ;-)

A my wróciłyśmy ze spacerku, Emi śpi, Karola padnięta bajki ogląda. Poszłyśmy mojemu ślubnemu zanieść obiad na uczelnię bo od rana siedzi a taka piękna pogoda że szkoda w domu siedzieć. A że wracając musiałam zakupy zrobić to weszłyśmy do tesco i na galerię Echo - a tam... konkursy dla dzieci i scena dla maluchów. Karola oczywiście poleciała bo konkurs tańca był i dostałą nagrodę :-D Nagrałam mężowi na telefonie i żałuję że nie miałam ze sobą aparatu bo tam full HD można nagrywać :zawstydzona/y: No cóż - jutro też mają być atrakcje dla dzieci ale tym razem idziemy we czwórkę i zabieram sprzęt :tak: A i zapisałam Kaję do Kieleckiego Teatru Tańca na uwaga... balet, taniec klasyczny i disco trzy godziny w tygodniu łącznie. Ona rozradowana a ja będę miała kogo prowadzać na zajęcia. Emila też się wybawiła balonikami więc jest ok :tak:

Padam, przepraszam że tak o sobie ale staram się odgonić myśli o poniedziałku bo wyszły komplikacje i zabiegi w narkozie są w poniedziałki i środy a Karola jest na wtorek zapisana na miejscówkę - kabaret na kółkach :wściekła/y: No i kij wie czy nie będzie miała zabiegu w poniedziałek albo w środę - kosmos. Mąż nie upilnował i teraz są problemy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ehh... w poniedziałek wam napiszę kiedy trzymać kciuki bo póki co sama nic nie wiem :zawstydzona/y:

hehe to dobrze :)))
super , ze dziewczynki maja zajecia :) koniecznie wklej foty z jutrzejszego wypadu :)
no i juz dzisiaj trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry