• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - pamiętam jakie miałam nerwy, kiedy mi siostra wparowała do szpitala
ze swoją różową 5 letnią kotką :eek: KOSZMAR. W ogóle nie chciałam żeby mnie odwiedzała,
ale do pewnych ludzi jak wiesz możesz mówić, a oni i tak swoje....to właśnie taki przypadek,
niereformowalny i tyle :/ I ta mała oczywiście w centrum zainteresowania musiała być...
nienawidzę czegoś takiego, no od razu mam wysypkę.
BALBINKA zakwili, a ta moja siostra już na pełnych obrotach.....Boże uchowaj :eek:

reklama
hehe :-D tak na nią wołają :)))))))))))))

Zmartwiłam się pogodą....tydzień temu prognozowali, że święta ciepłe i pogodne,
a wczoraj zmiana prognozy i to diametralna :/ I weź tu człowieku się wylansuj :eek:

Ostatnia edycja:
MADE wprowadziłaś mm już ? Bo cosik mi się obiło, że po siódmym m-cu chcesz zabrać Zyggiemu cyca :-p

RURECZKA coś wynajdzie na chłodny lans kościołowy :-D

Ja podawałam od noworodka i problemów niet - karmiłam od początku cycem i butlą :tak:
Ale weź tu zabierz Oli cyca, jak ona się na niego RZUCA jak lew na nogę antylopy :eek:

Kaszkę mannę mleczną wcinamy z butli tylko poza domem, a tak to łyżeczką jedziemy :)
Butlę z mlekiem pijemy do snu :) - w dzień i wieczorem :)
Do kaszki mam smoka TT z krzyżykiem, a do mleka cały czas najwolniejszy TT, mała lubuje się w dłuuuugim ssaniu :))

Ostatnia edycja:
:-) no tak....na rureczce kak na Zawiszy :))))))) Już mi buciki znalazła, przystrojone
jak wielkanocny koszyczek :-D

U nas będzie ciężko z wprowadzeniem mm :/ Trzeci raz przez to przechodzę
i trzeci raz się tego obawiam :eek:

Made ja cię prosze Ty mnie nie dobijaj z tą pogodą świąteczną!!! Ja już sobie cały plan wymyśliłam!!!!! a jak będzie zimno do dupa taka że nawet nie będe pisać..... MA BYĆ CIEPŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo ja mam sukienke i płaszczyk i buty i niuńkę mają wredne babska oglądać wsiowe (od męża ze wsi bo tam musimy iśc do kościoła to pewnie będą oglądać - trzeba więc super się wylaszczyć).
tyle w temacie!
Ja Wikuśce ze 2 tyg temu zaczęłąm dawać kaszki na mm i jak narazie smakują i nic się nie dzieje...

reklama
Ja wiem, że to nielegalne, ale jakbyś tak Zygusiowi osłodziła mleko, to też by nie załapał...? Potem można by odsłodzić...

MONIA mateczko... A żebyś Ty widziała, jaką kiecę moja dostała od babci i dziadka na świąteczny lans :szok: Oczywiście jak ubiorę, to Wam wystawię na podziw :-p Doceni przynajmniej nasza Rureczka :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry