• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monia - ja też planowa :)) Wylansowałam całą moją rodzinę i jak mi pogoda psikusa
sprawi, to....to się wścieknę :eek: Wczoraj jeszcze oglądając tę 16 dniową prognozę
myślałam, że to żart prima aprylisowy, ale dzisiaj jest taka sama....BEZNADZIEJNA :(

reklama
A zatyczki do małżowin posiadasz? Coby narzekań nie słuchać? Będziesz się tylko uśmiechać ze zrozumieniem na lewo i prawo :-p

Gondola wózkowa-kołyska okazała się strzałem w dziesiątkę :-) Co się mała wybudza, to pokołyszę i dalej śpi :tak: Już parę dni tak! JAKIE TO WIELKIE SZCZĘŚCIE......

Ostatnia edycja:
Kocie to gratki pomysłu:))
Ja też mam super sukienusie na świąteczny lans dla panny! I sobie życzę pogody ąłdnej!

A tak wogóle to włoski obciełam:-) Młodej oczywiście:)) Bo loczki jej nie służą bo się główka poci a bez loczków to do oczy jej wsio włazi i się złości. Zrobię dziś zdjęcia jak mi pozwoli:)

Także wiecie - sukienka i fryzurka nowa to poprostu MUSI MUSI MUSI być ładna pogoda!!!!!!!!

Kocie Made też Was te amo:-D byłam w aptece po syrop. PYSZNOŚĆI!! wszystko jest pyszne w porównaniu z domowym cebulowym. Ubrałam się w piżamę, wskoczyłam pod kołdrę i niech domownicy koło mnie skaczą:-D jutro jednak pojadę do lekarza, niech mnie posłucha, dawno stanikiem przed lekarzem nie świeciłam:-D
to co Wam tam moje drogie znaleźć na świeta? ubranko jakieś?? nie ma problemu, zaraz będzie:-)

reklama
monia - bardzo się cieszę, tylko trochę jestem jakby zaskoczona możliwościami
Boryska :-) Myślę sobie, zrobię więcej, najwyżej Maniek zje, a ten jak popróbował, tak
tylko buziuńkę otwierał jak ten ptaszek :-D
I sobie urządził sjestę :eek: pasibrzuch hehe :)))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry