• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola jak to dobrze, że mam Ciebie na podobnym etapie ciąży... ja to się już dosłownie kulam po domu. Jak się położę na łóżku to Ł musi mi pomoc wstać. Bembzun mam wielki, plecy mnie bolą, krocze to masakrycznie ale to już ze 3 tyg :szok: chodzę i sapię i się odgrażam, że więcej dzieci mieć nie będę:-D a puchną Ci kochana nóżki??

reklama
rureczko a ja ogolnie jestem jeszcze pelna energii, w sumie czuje ze zaczelam wszystko juz przygotowywac pod porod i przyjecie malego w domu- ,,syndrom wicia gniazda":-).co do puchnbiecia , ja nie puchne, narazie, z Iwa kostki mi spuchly dzien przed porodem. jak narazie palce mi raz spuchly ze na 2 dni obraczke zdjelam ale wtedy za duzo sie przepracowalam i tyle.mnie plecy bola od dawna, bardzo dawna:eek:, i w sumie nie moge sie polozyc na plecach nawet na chwile bo sie sama nie przekrece ale to dlatego ze zaczna mnie tak koszmarnie plecy bolec ze placze z bolu.

kurde niepotrzebnie poszlam na czerwcowki, az mi sie plakac zachcialo jak zobaczylam te malenstwa

Ja mamę zawołałam żeby zobaczyła, niepotrzebnie. Spytała czemu ona urodziła to jej powiedziałam, że wód mało, przepływy słabe i teraz chodzi i mi każe w czwartek od gina skierowanie do szpitala wziąć, żeby dokładnie sprawdzili co z tymi moimi wodami:szok:

rurka ona przedtem nie miala swojego pokoju, spala w naszej sypialni z nami, zabawki byly porozstawiane, troche w salonie, troche w sypialni , nawet w kuchni. a teraz ma swoje miejsce , co najbardziej chyba mnie cieszy:-p. widze jednak ze mala tez zadowolona, chce spac w nowym pokoju, uklada zabawki ..zobaczymy jak dlugo.

torba do szpitala spakowana? pytam bo ja jeszcze nie spakowalam :-p

Nie :zawstydzona/y: naszą duża torbę pożyczyliśmy mojej ciotce. Odda po świętach. Wtedy zacznę pakować. W sumie dla siebie nic nie mam, ani piżamy do karmienia, ani majtek poporodowych, podkładów, podpasek, wkładek laktacyjnych, laktatora dosłownie NIC:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Z Iwa chyba w 32 tyg mialam juz wszystko kompletne, torba spakowana,lozeczko kazalam przywiesc okolo 35 tyg i zlozone stalo w sypialni, a teraz tak jakos jeszcze musze kosmetyki pokupowac, koszula by sie przydala jeszcze jedna , podpasek poporodowych kupilam jedno opakowanie ( z IWa 3 zurzylam zanim moglam normalne podpaski sobie zamontowac bo tak ze mnie lecialo).jak narazie to zajmuje mnie barzdiej malowanie scian w domu i odswierzanie wszystkiego niz samo pakowanie.

reklama
te majty sa bardzo fajne(przynajmniej mi pasowaly), dobrze trzymaja te podpaski i ogolnie pomimo tego ze to taka siateczka to sa dosc mocne.jak bedzie cieplo jak urodzisz do docenisz zalete takich majtow;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry