• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola wierzę na słowo!:-D ja podpasek nie używałam od 13 lat, nie wiem jak teraz się przyzwyczaję :szok: a jak już mniej krwi leci to można tampony??

reklama
prosze mnie nie stresowac:-p:-p:-p:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:.
zabawki poukladane, firanki i zaslonki wisza , powoli jakos do przodu. tylko obiadu brak:sorry:. mam godzine na zrobienie obiadu , jakies propozycje?

Może Twój Łukasz to mój Łukasz? Na naleśniki to on kręci nosem:szok: mięcho musi być:eek: zacznę chyba robić osobno dla niego i osobno dla siebie. Mama robi sobie sama, bo ma dietę:-)
Wczoraj mój mąż zjadł na wielki obiad, a ziemniaków tyle, że nie było na talerzu na nic miejsca, a pół godziny po obiedzie chodził i brzęczał, że głodny:szok: studnia bez dna:-D:-D

a najgorzej mnie denerwują jego wieczorne "przegryzki":crazy: położy się już po kąpieli do łóżka, włączy telewizor i wyciąga a to ciasteczka, a to chipsy, a to paluszki, a to cukierki, a to popcorn :szok: szeleści i chrupie:crazy: okruchów pełno:crazy: wstaje później zęby myć jak mi się już spać chce i mnie zawsze rozbudzi :-D

reklama
Jestem Kochane.
Źle się czuję, czasem zaglądam do Was, aby poczytać, ale już odpisać mi gorzej.
Robię tylko to co muszę, wieczorem jest najgorzej, mdłości okropne....
Ciąża potwierdzona, prawie zgodna z suwaczkiem, trzy dni różnicy jest tylko, serduszko widziałam i kamień spadł mi z serca.
Po świętach pójdę do pani doktor to zapytam się o L4, ciężko mi się z klientami pracuje...zwłaszcza teraz...
Całuski********
Zizi oby szybko przeszło&&&&& z chęcią bym się tak pomęczyła... :)
Ja byłam już w sądzie, złożyłam pismo.
Ninka jest nosicielem bakterii, dostała maść z antybiotykiem do noska.
Za 3tyg kontrola migdałów, do przedszkola nie może iść:-(.

Odgrzałam gołąbki, czekam na wypłatę, potem zrobię zakupy.

Wiola pamiętam jak dziś gdy jechałaś po test po naszych naciskach...i mówiłaś, że masz nerwa i nic z tego nie będzie bo na pewno @ się zbliża:))))
I Ty Rurka...nerw, że się nie udało, że nigdy więcej itp a w następnym cyklu nic się nie odzywałaś i nagle niespodzianka! :)

I zaraz obie rodzicie:))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry