• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carola na kims sie najlepiej widzi jak ten czas leci, ja ostatnio wspominalam sobie jak Marylka testowala , wtedy ja jeszcze starac sie nie zaczelam a teraz ona juz ma takiego duzego synka.
Bardzo duzo dziewczyn sie przewinelo przez nasz watek....
w koncu kazdej z nas sie udalo lub jeszcze sie uda. ja w to wierze.

rurka z podjadaniem to hmmm:-) raczej ja tak mam niz Lukasz. krzyczy na mnie ze mu chalasuje a film fajny leci

reklama
Powiem szczerze, że jakoś nie wiem co dalej będzie...staranek raczej nie planuję bo i z kim????
Serducho mnie boli bo chyba wszystkim dziewczynom się udało....życie...

Wiola ładnie to tak przegryzać po nocach?? :-D ja to się juz tak późno boję jeść żeby się ten mój żołądek nie odezwał znowu!

Karola życie lubi zaskakiwać, mam nadzieję, że Ciebie szybko zaskoczy!

Carola czasem wydaje sie ze wszystko starcone i ze moze byc tylko gorzej a nagle wszystko sie zmienia o 180stopni.zdrowka dla Ninki, ostatnio ciagle sie cos do niej przyplatuje.

rurka nie ze tak calkiem po nocy ale o 21 jeszcze potrafie czasem cos zjesc :-p

rurka ja tez do szczuplych nie nalezalam przed ciaza, teraz mam 104cm.
carola wariujesz z tym fryzjerem:tak:. oddaj mi troche swoich checi bo umowilam sie do fryzjera i mi sie odechcialo i odwolalam:sorry:

reklama
Olivka - jak to nie masz z kim? Masz męża, masz córkę i siostrę, tworzycie rodzinę.
W każdym związku bywają gorsze chwile....za chwilę święta, pomyśl o tym :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry