• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mąż uspany, dziecię uspane, psińca też:)
Wpadłam sie wieczornie polansować ze zdjęciami ale cosik słabo mi się wgrywają....
Zresztą po Oleńkowych wrażeniach to odczekać trochę trzeba zanim się cokolwiek pokarze:))

KOCIE - cud miód i malina:) Boska jest poprostu:)))

Dobrze że zajrzalam bo coś czuję że jutro bym za chiny nie nadrobiła:)

reklama
Wy ty widzę dalej śmichy chichy - a ja mówię dobranoc i do jutra - co do rąk to właśnie swoje dokładnie obejrzałam i kurcze to już nie to, co 10 lat temu....:shocked2::shocked2::shocked2::eek:

Kocurku Oleńka to nasz mały cudaczek - naprawdę nie do podrobienia :-p Chciałabym ją poznać w akcji :-):-p

Jos medal i puchar za te okna! I w ogóle za wszystko!!! Twoje chłopaki to towar na wagę złota dosłownie!

Made a Borysek z tym kotkiem to by akurat pasował do mojej Martynki w pomarańczowych rajtuzkach (wiem wiem, że się narażam) - aż się prosi, żeby ich połączyć :-p:cool2:

Rureczko poszukaj jeszcze bamboszków do tego szlafroczka - w czasie porodu dobrze mieć coś na stópkach, bo i cieplej i na zdjęciach będzie dobrze wyglądało :-):-p

Boogie Remiś dalej kółeczka kręci??? To musi być bardzo emocjonujące dla niego! Martynka dziś miała ubrane buciki i w szoku była co też za zabaweczki jej założyliśmy na nóżki...

Carola współczuję sytuacji - a co na to mąż?? Mam nadzieję, że uda się Wam jakoś wyprawić święta!

Ściskam na dobranoc!

Monia Twoja córcia to 100 lat nieprzespanych warta!!!!!! Ależ ona cudna! No szok!

Dzięki:)
a to ja:) w lepszych czasach... aktualnych nei mam...

jutro poodpisuję bo dziś już padam i chciałam tylko wgrać zdjecia bo w pracy nie ma jak:((
Kolorowych snów wszystkim życzę:)

Ostatnia edycja:
reklama
oOOOOOOoooo !!!! Ile niespodzianek :-D:szok::szok::-D:-D:-D:szok:

LILUŚ Chociaż Cię uwielbiam :-D i chociaż Martynka jest śliczna:-), delikatna:-), prawdziwa panienka:-), i chociaż w pomarańczowych rajtuzkach :-D, to Boryska nie oddam!! :eek::-p

MONIA pięęęęęękne zdjęcia!!!! :szok: :tak::tak::tak::tak: :szok: Wikusia cudna!! :-):-):-)
Ty weź nie wymyślaj proszę Cię :-D Im więcej fotek, tym weselej jest :rofl2:

BOOGIE hahaha :laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry