• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kuocie...Oleńka jak zwykle...albo nie...coraz ładniejsza...o ile to możliwe afkors bo już jest cudna jak mało kto:))):sorry: tom wymyśliła zdanie:)

Mój małżonek stanął na wysokości zadania. Przyjechał, wziął mnie do sklepu i dał w rękę pieniądze i to dużo więc sytuacja opanowana.
Made serdecznie dziękuję za wsparcie:)

Jakie kupujecie prezenty dzieciom na zajca? Zwłaszcza tym większym?
Ja dla Niny prezent mam od jakiegoś czasu ale jutro muszę poszukać coś dla Oliwki.
Jej koleżance kupiliśmy torbę słodyczy.
Wiecie, że dziecko przyjechało we wiosennej kurteczce???? Tej samej co w listopadzie....muszę jej coś wygrzebać od Oliwki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kocurek - ale mi przyjemnie, że poczek tak pamięta o made :zawstydzona/y: Bardzo proszę
wyściskać twardą stopę i przekazać, że tęsknię, czekam i całusów MOC wysyłam :-)

monia - Ty nawet nie wiesz jak ja się cieszę, że te Twoje dwa skarby + pies się pospały :)))
W końcu mogłam nacieszyć oko tą Twoją śliczną córeczką :-) Czy mi się zdawa, czy Ona ma
dołeczki w policzkach? :eek: bo ja ubóstwiam dołeczki, ale tylko w policzkach :)))))
Ciebie też będę komplementować, bo masz taką łagodną twarz :tak: i dlaczego wolisz tamtą
monię? Jestem przekonana, że i ta by na mnie wrażenie zrobiła :))

Co to ja jeszcze chciałam....hmm...żeby nie skłamać........
Może w trakcie, bo zapomniałam :eek:

YYYYY ja jeszcze nigdy zająca nie dałam.... :-p

Prezenty.... na WIELKANOC :confused:

Nie praktykuję :-D

Uffff.... namarudził się... nawydziwiał... od śmiechu do płaczu i z powrotem.... ale zasnął mój cudaczek :sorry:

Ostatnia edycja:
łoj tam Olivka - może kiedyś ja będę wsparcia potrzebować ;-) Trzeba sobie pomagać :)
My kupiliśmy starszym ciuchy, córce koszulkę z nadrukiem myszki miki i bluzę; mojemu
chrześniakowi bluzkę z długimi rękawami z Zary, bo to snob jest :eek:
BALBINCE standardowo Hello Kitty teczka na rysunki i świecący długopis HK z kryształowym
sercem :szok: a maluchom to wiecznie coś się kupuje :-)

A co Wy se tak życzyta...? Spać idzieta? :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry