• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Haha:)))
Spać nie:)
Ninka ma rolki takie na ...hmmm...3 kółkach:) jedno z przodu a dwa z tyłu ( jak w rowerku trzymają stabilizację), sama je wypatrzyła, wychciała i wyprosiła. Nawet zezwoliła na niekupienie psa interaktywnego:))))
A Oliwce to raczej ciuchy jakieś:) Jutro pójdę po sklepach:)

Aaaaa, słuchajta, jak byłam w sklepie to zadzwoniła do mnie pani kurator z pyskiem, że co ja sobie wyobrażam i przesłuchanie mi wyrządza (Pani jest znajomą mamuni). Powiedziałam jej,że wszelkie wątpliwości przedstawiłam we wniosku sądowym i w związku z tym nie będę się jej tłumaczyć a ona na to, że gdzie ja mam dowody?
Powiedziałam, że jest stronnicza i nie będę z nią w godzinach wieczornych dyskusji uskuteczniać. I rozłączyłam się.
Zdążyła krzyknąć, że pisze do sądu i zabierze mi dziecko w piątek chcę czy nie.
Śmieszna baba. Na szczęście we wtorek jestem umówiona z jej przełożonym, przyjacielem teścia. Chce się bawić w znajomości to proszę bardzo :)))))))

reklama
Kocurek - ale u mojego Szanownego też Zajęcy nie uznawali :eek:

Olivka - ja nie uznaję koneksji, ale jak o dziecko chodzi, to nawet boso na pielgrzymkę
bym poszła i z wszystkich możliwości skorzystała :)
Jaki rozmiar nosi Oliwia? Ja mam po córce taką śliczną bluzeczkę, jutro bym Ci wstawiła,
może byś chciała dla Oliwii, oczywiście w prezencie ;)

Ostatnia edycja:
Ja zająca też raz dostałam.... w hameryce :eek: Big koszyk z milionem kalorii :dry:

MADE przez moment myślałam, że Poznaniak :szok:
Mój biolo tata z Poznaniowa jest... jakoś nie przeszło na mnie za wiele :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Oooo Made kochana:) ona 140cm bo chude to takie jakieś:))))
Ja za nią w ogień, nie pozwolę jej skrzywdzić i już!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry