reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ASIUASIU- no to sie nacierpialas a nic tak nie dobija jak na koncu sie okazalo,ze niepotrzebnie:wściekła/y:lekarze....przykro mi,ze to jest w tak widocznym miejscu:-(ale skoro zaznaczylas,ze juz inaczejna to patrzysz to tak trzymac,a Twoj mezczyzna Cie kocha za to jaka jestes i taka blizna Mu nie przeszkadza:-Di to sie chwali. dwa m-ce bez okresu...ale test robils czy narazie sie nie staracie:confused: my kobiety to sie mamy z tymi "naszymi"sprawami:zawstydzona/y:ja mam 16 wizyte i zobaczymy co z tmy torbielem...
robilam test usg i nie jestem w ciazy cos mi lekarka mowila ze na usg wyszlo ze cos jest zcisniete i ze mam sie nie denerwowac tyle :P a co zrobie ze ja taki nerwus jeszcze teraz przed tym slubem to juz w ogole mam nadzieje kochana ze bedzie dobrze trzymam kciuki za ciebie oczywiscie daj nam znac:)

reklama
no własnie rozchodzi sie o to że musze za 1 000, 00 kupić żeby za wysyłke nie płącicc- inaczej nie bardzo mi się opłaca, a opinie sa mieszane, masakra nie wiem czy zamawiać czy nie ??? i bądź tu czlowieku mądry:-( bo jak zamawiam firmy baby ono albo babydesign, to mam pewność że sa solidne a tu nie wiem ale z drugiej strony przychodzą patrzą na moje i mówią a na allegro taniej i patrze że to o tą firme chodzi ale boje sie że jak będzie złe jakościowo to potem będą się na mnie wkurzać :( CO ROBIĆ CO ROBIĆ:confused::confused::confused:

Maryla-ja bym brala narazie sprawdzone firmy,na "eksperymenty"przyjdzie czas jak Ci sie interes rozkreci. a teraz dzialaj na tym co pewne- takie jest moje zdanie:tak:

lezaczki slodkie a rowerek ten niebieski super ten bym kupila hihi tylko tak jak mowicie czy trwale bedaa. zawsze zastanawialam sie czy lepsze sa lozka drewniane czy te materialowe z ktorych potem kojec zrobic mozna???chyba mama ma racje popytam moich dziewczyn czy ktoras miala cos z tej firmy

na allegro widze że schodzą , leżaczki mi też sie bardzo podobają , głównie chodzi mi o kojce, łóżyeczka turystyczne, krzesełka do karmienia własnie te leżaczki i roweki na wiosne i lato, ale wiecie co chyba zamówie jedno łóżeczko turystyczne, zobacze jak sie składa i wogule - najwyżej nie zarobie za wiele:-( ale to powinno mi dać jakiś opis jak inne łóżeczka wyglądają i reszta produktów - zazwyczaj jakość jest podobna w różnych produktach tej samej firmy, co myślicie o takim roziązaniu??

Kobietki ja narazie Was zostawiam.zaear jade po Zuzie do przedszkola i do apteki. kolo 18 sie pojawie i mam nadzieje,ze nadrobie Wasze pisanie:tak:alez ja sie zle czuje,cala polamana jestem-moze to grypa...

jesli chodzi o to turystyczne to moja szwagierka miala i super chwalila jej maly to lobuz a nie dal rady tylko oni wyciagneli ta gore dla dzidziusiow i mial kojec z tego i walczyl dzielnie ale nie zniszczyl i wlasnie dlatego sie zastanawialam czy takie lozeczko to nie lepsze rozwiazanie niz drewniane bo wyciagnie sie gore i juz jest kojec dla wiekszego dziecka i sklada sie szybciutko malo miejsca zajmuje

Ostatnia edycja:
mam05- no nie Ty też, własnie dzwonił mój mąż że sie jakoś źle czuje że wszystko go boli, przyznaj sie gdzie żeście sie razem szlajali ?? och Wy łajzy
a tak na powaznie to nie daj sie przeziębiuniu :) dużo zdrówka

asiuasiu1: a czy to było łóżeczko tej firmy ?? moja znajoma tez ma takie łóżeczko i bardzo sobie chwali a ma juz 2 rok i nic się z nim nie stało, my też będziemy mieli takie a nie drewniane:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wlasnie nie wiem :(ale napewno nie bylo jakies super firmy tylko zwykle i trzyma sie super zaraz zapytam jakiej firmy no wlasnie ja sie tez zastanawialam czy takie nie bedzie lepsze bo dla malego i duzego dzidziusia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry