reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
juz jetem ,no widzisz Maryla gdzies nas razem z Twoim mezem zawialo,kurcze wichry takie,ze teraz sie zacznie chorowanie:-(moj Tom wrocil z pracy i uklada z dziecmi puzle na dole a ja u gory w lozku leze i pisze do Was resztka sil:sorry2:kaszel meczy bardzo,nie wiem czy czasem i ja nie ma zapalenia oskrzeli:-(jutro Tomek jeszcze idzie do pracy,ale srode i czw.wezmie urlop bo ja musze sie wylezec-czuje,ze to tak samo bokiem nie przejdzie:no::wściekła/y:juz nie pamietam kiedy bylam chora,przelozylam wizyte u dentyty a natepny wolny termin 3 marca!!niby kazdy sie boi dentysty a dopchac sie nie mozna:sorry2: jest tu jakas dobra dusza;-)

reklama
Hej ja jestem ale tylko na chwile, zaraz zmykam a Ty kochana do łużeczka a mąż niech przynosi herbate z miodem , no ewentualnie może Cie rozgrzać byle by nie doprowadził do wychłodzenia, mój mąż zawsze chce okład z młodych piersi jak chory, ale tobie nie wiem co doradzić :):-D

ARTI - artykuły dla dzieci: wózki dziecięce, zabawki, rowerki, łóżeczka, krzesełka, kojce - hurtownia które łóżeczko według was powinnam zamówić na spróbowanie ????

Ja myśle żeby zamówić arti deluxe plus kolor: blue , dla klienta wychodzi coś ok 259 zł

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to co wybralas jest OK,herbate z miodem juz wypilam,maz zajmuje sie dziecmi,Zuza zaraz do spania to Mu syn zostanie. ja na codzien meg gadula jestem a choroba tak mnie rozlozyla ,ze wlasnie glos stracilam:szok:mam nadzieje,ze jurto przemowie

Ja myśle żeby zamówić arti deluxe plus kolor: blue , dla klienta wychodzi coś ok 259 zł

hej
jestem, ale mi dzien zlecial... pojehalam na zakupy ciuszkowe bo bratkowi i bratanicy chce do anglii paczuszke jutro wyslac; pozniej spacerek z malym i pol dnia z glowy...
bardzo fajne te produlty arti, mysle ze beda trwale, wszystko teraz w podobnych standardach
asiuasiu: odwagi! 3mam kciuki moja biedna ty ... powinnas ich podac do sadu z aokaleczenie bez przyczyny i to jeszcze bez znieczulenia !!!! nie maja praw atak meczyc, trzeba bylo sie wydrzec ze chcesz znieczulenie bo jak nie to apel!

Hej ja się uczę i nic mi nie wchodzi :( co za cholerstwo ta literatura :( nie mogę zapamiętać autorów i tytułów :/ no ale walczę jeszcze- zobaczymy co z tego wyjdzie...
ogólnie to jade spać do mojego Miska, bo od niego mam bliżej do szkoły potem... więc spadam zaraz a Wy trzymajcie kciuki za mnie!! obym miała więcej szczęścia niż rozumu i zaliczyła ten egzamin!!!

hej
jestem, ale mi dzien zlecial... pojehalam na zakupy ciuszkowe bo bratkowi i bratanicy chce do anglii paczuszke jutro wyslac; pozniej spacerek z malym i pol dnia z glowy...
bardzo fajne te produlty arti, mysle ze beda trwale, wszystko teraz w podobnych standardach
asiuasiu: odwagi! 3mam kciuki moja biedna ty ... powinnas ich podac do sadu z aokaleczenie bez przyczyny i to jeszcze bez znieczulenia !!!! nie maja praw atak meczyc, trzeba bylo sie wydrzec ze chcesz znieczulenie bo jak nie to apel!
ja nie moglam slowa wydusic jakies drgawek dostalam ta mi nogi trzymala tylko sie pobeczalam wlasnie wszyscy mowili ze powinnam do sadu podac ich a bylo minelo :))) ja tez bym chciala juz na spacerki chodzic z dzidziusiem a tu jeszcze 2 miesiace do staranek moj uparl sie :( ze po slubie

Hej ja się uczę i nic mi nie wchodzi :( co za cholerstwo ta literatura :( nie mogę zapamiętać autorów i tytułów :/ no ale walczę jeszcze- zobaczymy co z tego wyjdzie...
ogólnie to jade spać do mojego Miska, bo od niego mam bliżej do szkoły potem... więc spadam zaraz a Wy trzymajcie kciuki za mnie!! obym miała więcej szczęścia niż rozumu i zaliczyła ten egzamin!!!

zaliczysz :))) 3-mamy kciukii

dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce a co powiesz o tym sklepie moze tutaj ci sie uda cos kupic??

Łóżeczko ARTI Deluxe - mnie sie to podoba fioletowe moze byc dla chlopca i dziewczynki
to tez ladne http://www.arti.pl/gallery.php?src=lozeczka/deluxe_niebieskie_misie.jpg&w=800&h=650

Ostatnio edytowane przez moderatora:
asiuasiu wytrzymasz, jak sie uparl to mu odpusc :) 2 m-ce szybko zleca :) ale macie fajnie ze juz zaczynacie strania :) ja za rok :) ale zleci, przy moim brzacu nie mam do tego watpliwosci :)

nie mam innego wyjscia tylko mam nadzieje ze nam to jakos gladko pojdzie ze nie bedziemy musieli az tak dlugo czekac

reklama
a powiedzcie jak najlepiej sie seksowac:PP tzn jak czesto bo ja tak myslalam ze co 3 dni :D przy moim super cyklu to na pomiary nie ma co liczyc jak wedlug testow owulacyjnych mam caly czas dni plodne haha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry