• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monia - ale czekaj, dla pewności jeszcze zerknę :-p
Szczepimy przeciw WZW.
Aha, i Lilu dobrze prawi z tą kaszką, ja trzymam w oryginalnych opakowaniach, tyle że w pojemnikach ;)

Lilu - Ty się tym panem nie przejmuj...szkoda Twojej ślicznej buzi :-)
Miłego spacerowania :))

reklama
Made o na to nie wpadałam żeby je w opakowaniach tam powkładać:eek: dobra myśl...

Lil a właśnie nie przejmuj się głupim szefem.... szkoda że tak się zachował chamsko ale szkoda nerwów... dzwoń do skutku i niech się tłumaczy dupek i postanowi co teraz!

Kocie Lilusiowy szef.

U Rureczki znacznie gorzej :-( Wcale nie ma już prawie wód....mama jej pojechała na test czy wody jej ciekną...Dostanie sterydy na płucka i raczej będzie CC, bo strach długo czekać :-( Biedna Rureczka....

A co do mnie to dziękuję Wam za wsparcie! Na wychowawczym po prostu człowiek zaczyna znowu wierzyć w ludzi i staje się naiwny! Nie zmierzam do niego już dzwonić - jak ma jaja to oddzwoni. Tylko się upewnię czy mój wychowawczy do ZUSU dostarczył....Bo niestety wymusił na mnie wypowiedzenie za porozumieniem stron in blanco....A ja głupia mu to dałam...Ale to nie powinnam tu o tym pisać....Więc potem to skasuję. A teraz uciekać już muszę.

A co do kaszki to u mnie wcale prawie nie schodzi...

Ostatnia edycja:
SMS od RURECZKI:

"Jest gorzej. Wód nie mam prawie wcale. Mama pojechała po test, czy wody mi ciekną, bo wciąż mam mokrą wkładkę. Dostaniemy sterydy na płuca, i raczej zrobią cc, bo strach długo czekać :-("

Ja też pisałam o Rureczce - paczajcie post wyżej. Wierzę, że z Zuzią wszystko będzie dobrze - tylko nasza Rureczka ma po prostu strasznie nerwową końcówkę i bardzo mi jej żal :-(

reklama
LIL moja to kaszkowa potwora dosłownie :szok: A co by było, gdybym jej smakowe dała :eek: Dlatego nie dam :-p
No i lepiej niech nie zna smaku cukru, bo będzie ludzik Michelin :shocked2::oo2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry