• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Olivka - no serce ściska na tą wiadomość o rureczce, ale trzeba być dobrej myśli :tak: Ona jest tak załamana i wystraszona, że nie można Jej jeszcze dobijać, ja robię z siebie pajaca jak tylko mogę....mam nadzieję, że choć na chwilę wywołuje to uśmiech na Jej twarzy :)
Na ten wózek nie patrzę, kojarzy mi się ze stratą pieniędzy, bo to właśnie wózek tej firmy zamówiłam przez Allegro, i którego nigdy nie zobaczyłam :(

Nie:) Czekam na opisówkę i wycenę, aż z Trójmiasta leci:))) Sama szefowa robi:)
Potem z pismem reklamacyjnym zaniosę.

kurde blaszka....i do rozpatrzenia wniosku reklamacyjnego będziesz w tych spaliniznach chodzić? :eek: Ja bym to jakoś pchnęła.....

KUOTEK podczytuje :-( LILU spaceruje, WIOLA l e n i u c h u j e, PAULA i JOS wakacjuje, ASIONEK pewnikiem pleneruje, POK inteligentnie w głowę zachodzi jak to możliwe...? MONIA pracuje, BOGUSIA targetuje, a ja esemesuję i OLIVKĘ wypytuję :eek:

Ostatnia edycja:
made moje lenistwo siegnelo zenitu:-)dopiero Iwe z pizamy przebralam. mala wyslalam na podworko a sama mysle nad spakowaniem tory do szpitala i co? niechce mi sie .
a zapomnialabym powodzenia na szczepieniu:tak:

hehe MADE Ty Sherlocku :cool2:

Mała mnie terroryzuje, bo na nóżkach chce być :eek: Uczę ją, że tuptanie tylko wtedy, kiedy zakładamy buciki.. to cała az się trzęsie z emocji w trakcie ubierania tych bucików :-D

Ostatnia edycja:
Made nie, raczej nie...muszę zdobyć kasiorkę na 1-wszy zabieg. Zresztą mam zamiar dać jej 7dni na wypłatę pieniędzy bo inaczej wystapię o większe odszkodowanie:)

reklama
Wiola - nie chcę Ci tego pisać, ale to Twoje ostatnie tygodnie błogiego lenistwa, więc wykorzystaj je maksymalnie leniwie :-)))

Kocurek - jestem pod ogromnym wrażeniem poczynań Oli :tak: Borysek jedyne co kojarzy to cycek i wyłącznie ten widok przyprawia go o zawrót głowy :-) a Oleńka już wie, że buciki służą do tuptania....:))))) Genialne dziecko :* Ukochać, wycałować, wytarmosić i wyściskać :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry