• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzien dobry
kocie sto lat, duzo cierpliwosci , jeszcze wiecej przespanych nocy, zadowolenia ze swojej rodzinki i wiecznej adorocji ze strony G:-*

jestem niewyspana:-(. Iwa do 24 zasnac nie chcialam

Sto lat, sto lat!!! dla Kocurka i wszystkich forumowych maluszków które ostatnio miały swoje święta;)))

Monia-dobrze dogadałaś szwagrowi, a twoja siostra to trochę jak moja szwagierka, z tym,że ona ma tylko jedno dziecko na razie...byli też z nami w uk, czasami podglądałam co mała robi a czasami olewałam to,że rodzice nie zwracają na nią uwagi i jak po chwili pytali, gdzie jest mała-to mówiłam 'nie wiem' a oni w popłoch-oczywiście wiedziałam gdzie jest i co robi- bo serce matki zwraca uwagę na takie rzeczy;))

ogólnie zgadzam się z koleżankami jeśli chodzi o sprawy dzieciowe;)-nawet o spanie z maluchem-ostatnio usypiamy małą kładąc się z nią na łóżku, a jak zaśnie-hops do łóżeczka, większość nocy prześpi w łóżeczku a nad ranem aby trochę pospać jeszcze bierzemy ją do łóżka;)) bo w sumie kiedy jak nie teraz będziemy mogli nacieszyć się swoimi maluchami???jak będą mieć po naście lat i całus to będzie obciach??;))

Karola ja bym jedynie zażądała od tych fryzjerów dobrej kuracji naprawczej dla włosów bo podejrzewam,że zwykłe środki nie dadzą rady-a ty kochana farbnij się potem na ciemno bo wg mnie tak wyglądasz obłędnie;)) i nic nie tykaj-hmmm jak masz ciemne włosy to jesteś podobna do jessie j.-takiej mojej ostatniej ulubionej piosenkarki;)) jak widzę teledysk to zawsze myślę o tobie-ona ma też takie dłuuugie nogi;))

Rureczko, bidulko kochana-trzymaj się dzielnie

a może niech ktoś napisze do niej co potrzebuje konkretnie to się zorganizuje i wyślę-może ja coś będę mieć??

łojezu...już nie pamiętam co tam jeszcze komu...korzystam,że mała śpi...bo potem to oczy dookoła głowy;))

Olivka! Sprawdzałam właśnie losy przesyłki....i muszę Ci napisać, że...utknęła ona w piątek w Słupsku :eek:

Paula - hej :)) esemes już do rureczki poszedł ;) Czekam na odpowiedź.

hej Made-to fajnie,że już pisałaś do Rureczki;))) jeszcze ci nic nie wysłałam ale poproś Szanownego aby w tym tyg. odbierał paczki;)))

jak mała wstanie to zapodam wam kilka fotek 'wakacyjnych';)

ogólnie było fajnie ale dzieci i my przez 2/3 czasu chorowaliśmy;))

Made tzn, że dotrze dzisiaj popołudniu:)))

Paula tego właśnie żądam. Naprawy ale nie przez ich zakład. Dlatego załączyłam wycenę zabiegów i kosmetyków potrzebnych do kuracji.
Nic więcej.

Umówiłam się z rzecznikiem praw konsumentów zaraz a później z redaktorem miejscowej gazety, z chęcią ich obsmarują. Skoro są chamscy to niech są. Ja też będę, chciałam po dobroci.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry