Sto lat, sto lat!!! dla Kocurka i wszystkich forumowych maluszków które ostatnio miały swoje święta

))
Monia-dobrze dogadałaś szwagrowi, a twoja siostra to trochę jak moja szwagierka, z tym,że ona ma tylko jedno dziecko na razie...byli też z nami w uk, czasami podglądałam co mała robi a czasami olewałam to,że rodzice nie zwracają na nią uwagi i jak po chwili pytali, gdzie jest mała-to mówiłam 'nie wiem' a oni w popłoch-oczywiście wiedziałam gdzie jest i co robi- bo serce matki zwraca uwagę na takie rzeczy

)
ogólnie zgadzam się z koleżankami jeśli chodzi o sprawy dzieciowe

-nawet o spanie z maluchem-ostatnio usypiamy małą kładąc się z nią na łóżku, a jak zaśnie-hops do łóżeczka, większość nocy prześpi w łóżeczku a nad ranem aby trochę pospać jeszcze bierzemy ją do łóżka

) bo w sumie kiedy jak nie teraz będziemy mogli nacieszyć się swoimi maluchami???jak będą mieć po naście lat i całus to będzie obciach??

)
Karola ja bym jedynie zażądała od tych fryzjerów dobrej kuracji naprawczej dla włosów bo podejrzewam,że zwykłe środki nie dadzą rady-a ty kochana farbnij się potem na ciemno bo wg mnie tak wyglądasz obłędnie

) i nic nie tykaj-hmmm jak masz ciemne włosy to jesteś podobna do jessie j.-takiej mojej ostatniej ulubionej piosenkarki

) jak widzę teledysk to zawsze myślę o tobie-ona ma też takie dłuuugie nogi

)
Rureczko, bidulko kochana-trzymaj się dzielnie
a może niech ktoś napisze do niej co potrzebuje konkretnie to się zorganizuje i wyślę-może ja coś będę mieć??
łojezu...już nie pamiętam co tam jeszcze komu...korzystam,że mała śpi...bo potem to oczy dookoła głowy

)