• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulinko welcome back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Jak się czujesz po powrocie??????

Carola ja też nie miałam zamiaru Cię atakować - jesteś osobą bardzo emocjonalną i pewnie emocjonalnie wszystko odbierasz - czasem lepiej ochłonąć i przeanalizować wszystko. Nie doczytałam jak zwykle całej sytuacji, ale coś mi się wydaje, że salon na początku poszedł Ci na rękę? Czy od razu tak po chamsku? Nie przeprosili Cię za nieudany zabieg? Nie zaproponowali rekompensaty? Jak było? I jak to było z tym, że fryzjerka odradzała Ci farbowanie?

I kochana Made ma rację - bierz kawę i się z nami relaksuj :-)

reklama
Liluś nie odradzała mi niczego. Absolutnie się do mnie nie odzywała aż do końca zabiegu.
Pierwszym razem bezproblemowo zaproponowali poprawkę.
A drugim tak zareagowali. Chamstwo zwykłe.
I nie przeprosili mnie. Tylko fryzjerka na koniec mi powiedziała, że to ''nie specjalnie, ona chciała dla mojego dobra''.
Mowa o tym, że ja coś twierdziłam to ok, zgadza się, ale przed pierwszym farbowaniem ona mnie zapytała czy już robiłam pasemka i ja jej odpowiedziałam, że tak, że raz lub 2 razy w roku robię pasemka. I tyle.

Paulinko no ten tydzień ma być nieciekawy jeśli chodzi o pogodę...a z dwoma marudami współczuję......ciężko się pewnie wdrożyć w swój codzienny rytm........My Ci możemy ewentualnie umilić ten czas ploteczkami :-):-) Co kupiłaś dla Majeczki? Byłaś w NEXT?

Carola to oni w tym mailu nakłamali, że fryzjerka Ci odradzała? Może chcieli Cię w ten sposób zniechęcić? Bo pewnie nagrania kamerą nie mają wcale.

SMS od rureczki, jeszcze gorący :-) :

"No to już wszystko wiem. Informacje z pierwszej ręki bo byłam u ordynatora z mamą. Powiedział, że mam się nie łudzić, że pójdę do domu. Do końca jestem w szpitalu i decyzji nikt nie zmieni. będą badać stan zapalny, przepływy i ktg. Nie wiadomo tylko kiedy rozwiążą ciążę. Więcej niż do 37 tyg nie zamierzam czekać (...)"

Dzień dobry!

Dziś zaczęła się w NO sprawa przeciwko masowemu mordercy, który zastrzelił w lipcu 2011 kilkadziesiąt młodych osób na jednej z wysep w pobliżu Oslo oraz podłożył bombę w budynku rządowym w Oslo. Nie wiem, czy o tym słyszałyście. Siedzimy z M. i śledzimy to w TV...

Zaraz nadrobię, co u Was, bo nie miałam dotąd czasu. Widzę, ze coś u Rureczki się dzieje - zaraz doczytam.

Monia - wysyłam PW! ;-)

Kocur - sto lat w szczęściu i zdrowiu! ;-)

Tak Mary.... kolejny "CELEBRYTA"... jak zobaczyłam te jego rozbawione oczka i strzepywanie łupieżu z ramion garnituru, to przełączyłam kanał.
Poza tym - DZIĘKUJĘ!!! :-)

PAULA - TEŻ DZIĘKUJĘ :tak::-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry