• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurze - nie ma za co. A co do "celebryty": wiesz, tu trochę inne jest podejście do tej sprawy...

Paulinka - witaj z powrotem! Mam nadzieję, ze już ze zdrówkiem u Was OK.

Rureczka w szpitalu? Trzymaj się dzielnie, kochana!!!

Monia - Ty to masz z tą swoją siostrą... Podejście dziwne mają, nie ma co!...

reklama
MARY Ja wiem i rozumiem - osobiste i bardzo zaangażowane emocjonalnie... Ale to jest człowiek żądny uwagi i wydaje się bardzo zadowolony, że tyle jej otrzymuje....

a ja czekam tylko na efekt końcowy rozprawy tego człowieka-mam nadzieję,że już nie wyjdzie zza krat-Mary a jest w NO kara śmierci w ogóle???
i dziękuje za córę-kończy dziś 9 mies.!!!jak to szybko minęło!

MARY Ja wiem i rozumiem - osobiste i bardzo zaangażowane emocjonalnie... Ale to jest człowiek żądny uwagi i wydaje się bardzo zadowolony, że tyle jej otrzymuje....

No i masz rację. A poza tym ma bardzo bardzo nierówno pod sufitem. To jest wręcz przerażające! :eek: Na szczęście nie został uznany za chorego psychicznie i trafi za kraty!

Paulinka - NIESTETY nie ma... On może dostać wg norweskiego prawa max. 21 lat!!! Wyobrażasz sobie?! W szczególnych przypadkach dożywocie i mam nadzieję, ze sąd uzna ten szczególny przypadek! Ale z drugiej strony... Widziałyście, jakie tu są więzienia?! Cholera jasna, to masa ludzi w gorszych warunkach żyje!!!!!!!!!!!! :wściekła/y: Wielu przestępców przyjeżdża tu, zeby nabroić i pójść do norweskiego więzienia, bo to niemal luksus!!! :baffled: A kilka lat temu dodatkowo zbudowali nowe więzienie, w którym grafitti zrobił jakiś śiwatowej sławy artysta, który za to wziął 2 mln., tylko już nie pamiętam czy zł (bo artykuł czytałam w polskiej prasie) czy koron norweskich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek::szok:

Ostatnia edycja:
Lilu a propo zakupów-to najwięcej Daniela obkupiłam bo szykujemy się na akcję przedszkole;)) byłam w nexcie ale dostałam oczopląsu,jejuś ile rzeczy mi się podobało...zaoszczędze teraz a potem jak teściowie w sierpniu mają przyjechać to zamówie a oni mi przywiozą;)), a przez Majkowe problemy z brzuchem to musiałam jej bodów dokupić, leginsów, a potem kilka t-shirtów, spódniczkę jeansową i tuniczkę w next

Zobacz załącznik 456375Zobacz załącznik 456376Zobacz załącznik 456377Zobacz załącznik 456378Zobacz załącznik 456379

o pierwsza fotka -w uk chyba wiedzą o naszym forum-od lewej kocur, od prawej sowa i miśki;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry