• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - trzymam kciuki, ale szczerze Ci powiem, że ja bym dla świętego spokoju machnęła ręką na całą tą sprawę, mimo poniesionych strat...szkoda by mi było zdrowia.
Z naszego miasta mogę co najwyżej liczyć na podwyżki, na dofinansowania środków brak :/

reklama
Ja nie machnę.
Kurde, dzwonili z Yes...nie ma możliwości powiększenia mojej obrączki...super. Zostałam bez pierścionka i bez obrączki:(:no:

wróciłam:)
tzn przerwę mam na kawę:)

Paula wszystkiego naj naj dla Majeczki:))) Ty wiesz ona dokładnie o 1 miesiąc i 1 dzień młodsza od Wikuśki:))
Zdjęcia pooglądałam:) Pięknie! Wszystko pięknie! Majeczka i Maciuś i Ty i Mężuś(to mężuś był tak??) szkoda żeście się pochorowali na wyjeździe... a na carboot (nie wiem jak to odmienić w słowie pisanym) była??? Ja pamiętam ze uwielbiałam....

Carola w temacie włosów się nie wypowiadam bo nie mam zdania... w kwestii obrączki - to szkoda:(((

Made niezłe macie koszty w tych przedszkolach.... az sie zorientuje chyba ile u nas taka przyjemność....

A ja tak spacerowałam dwa dni z moim dzieciem i chyba sobie dogodziłam... Młodej katar od spacerów jakimś cudem przeszedł, za to ja dziś kicham, prycham i smarkam co chwila... i coraz gorzej ze mną.... Tak dziś mówiłam że mi się marzy dzień pod pierzynką... i obym sobie nie wykrakała....

monia - no powiem Ci, że (chcąc nie chcąc muszę użyć tu słowa, które jest istnym zapalnikiem) włos się na głowie jeży :szok: z tymi cenami....

Olivka :eek: ja to nie nadążam za Tobą....Gdzie Ty kobieto w końcu pracujesz...? i w jakim charakterze do Poznania?

Hahaha Made, no ja u teścia pracuję:)
A trzeba zawieźć projekt do WUPu, nikt nie może pomóc ze znajomych w Poznaniu bo wsadziłabym w pociąg więc ja jadę:) Szef każe to mykam:))
Pociąg mam po 5 rano, na miejscu jestem po 10 a po 11 mam pociąg powrotny. Z pkp do WUPu jest 2km, taksówką dam radę :)))

reklama
Mama jest z okolic Poznania, już z nią rozmawiałam:)
Wim, że bez sensu ale jak trzeba to co robić. Dam radę :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry