• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czy ktoś widział Kuotka? Zgubił mi się gdzieś :eek:
Znaki szczególne:
ponadprzeciętna inteligencja i tatuaż w miejscu intymnym z napisem: "Kocham made" :-):-):-))))))

KAWY mi się chce, ale trzeciej już sama nie wypiję.....:hmm:

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka na 9 miesięcy dla Majeczki HIP HIP HURRAA! :-):-):-):-)

Made a jak mi się chce kawy....a nie mogę...Usypiająca ta pogoda.....

Co jeszcze miałam???

Aha Paulinko cudne zdjęcia! CUDOWNA RODZINKA!!!!!!!!!!!!!!! No i jaka piękna wyprawa! Nie było kłopotów z Majeczką?

Made u Was prywatne przedszkole 1000 - 1500 ??????????? :szok::szok:

A kto widział Wiolkę???????????????????

Ostatnia edycja:
MADE CUDOWNA KOBIETO!!!!
Doszła paczuszka, bardzo dziękuję, szczególnie w imieniu Oliwki! Wzruszyłaś me skamieniałe serce:tak::-D :)
Zaraz przyjdzie ze szkoły sama zainteresowana i już ją widzę przebierającą się 10 razy:)))
Jesteś wspaniała, bardzooo dziękuję i mam nadzieję, że będę mogła się odwdzięczyć.

Lil a czemu kawy nie możesz???

Ja też nie mogę bo to 3 by była a to już chyba za dużo....

Made nie widziałam:eek: ciekawam co Kot powie na ten tatuaż:-D

Zbieram się do domu:))
Jak mnie nie rozłoży to będę jutro:-)
Jak mnie rozłoży to też będę tylko mniej:rofl2:

Monia gdybym o tej porze kawę wypiła to bym pół nocy spać nie mogła. O ile w ogóle. Może się troszkę rozłóż to przynajmniej z Wikusią sobie pośpisz jutro :-p Choć nie życzę Ci byś czuła się źle z powodu choroby!

monia - ZDROWIA!!!

Lilu - czasami się czuję jak w kosmosie....te ceny są takie yyy...nieziemskie :-) ale Maniek się całe szczęście dostał do państwowego :))) Odnośnie kawy, ja mam tak niskie ciśnienie, że nawet kawa mnie na nogi nie stawia :eek:

Olivka - już zbieram następne rzeczy dla Was :eek: tylko z tego wszystkiego zapomniałam o tej pomadce :hmm: no nie wiem jak mi to mogło z głowy wyjść.....nie pojmuję.

A nooo dokładnie, ja też zapomniałam:(
Oliwka zachwycona zwłaszcza spodenkami i spodniami krótkimi:)
Bardzo dziękuje:)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry