• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zgadnijcie kto wrócił??? :)
Zdążyłam ze wszystkim:) Jestem wykończona ale i dumna. Ale muszę jeszcze nogi ogolić dzisiaj!:szok:
Jutro mam z rana wyjazd na targi więc znowu mnie nie będzie cały dzień.
Wchodzę na maila a tu dobre wieści:) 13.04 w Smyku miała być promocja, lalka z Monster coś tam miała kosztować 13.04zł ale oczywiści nie było tych lalek, od 2 tygodni ich nie sprowadzali...
Napisałam do Smyka zapytanie grzeczne, że dlaczego tak itp a oni odpowiedzieli, że przepraszają i dają nam kartę podarunkową na 50zł + podkoszulek od producenta lalki:szok::szok::szok:!
Miło z ich strony!

Wiadomo coś od Rureczki?
Kawy!!!!!!!!!!!!
Tęskniłam za Wami okrutnie!

Nooo widzisz:))) Ale udało mi się w godzinę wyrobić i zdążyłam na pociąg wcześniej:))))
Rozmiar miseczek...hmmm...takie do muesli, standardowe:-D

ja tylko wpadam zostawić linka.
Będe jutro albo wieczorem jak Młoda uśnie (a ja jakims cudem nie padnę). I doczytam.
Młode z psiakiem

Ostatnia edycja:
No cóż, połowę drogi przespałam, wypiłam paskudną kawę z Warsa, potem szaleńczy bieg do taxi i zostawiłam papiery. Powrót na dworzec, zdążyłam na B-smarta w KFC, kupiłam małym książki na kiermaszu i bułki drożdżowe z truskawkami i do pociągu.
Powrót w miarę ok, czysto, pociągi nie przepełnione. Miałam starszego pana w przedziale i między drzemkami coś tam pogadaliśmy:)

reklama
monia! Rozczulający to widok :))))))) Córeczka śmiechem zaraża, a psinka taka słodka...Cudny to widok :-)

Olivka - jadłaś kiedyś rogale św.Marcina? Podobno to przysmak nie lada....a made tylko słyszała i ślinę głośno przełyka :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry