• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiem Pok...sama też chciałam nawiewać ze szpitala jak leżałam na końcu z Danielem...tylko,że mnie mama przegadała i dzięki Bogu bo tej nocy zaczął się poród i miałam zielone wody...lekarze wszystko przyśpieszali by mały się nie zatruł...na dwoje babka wróżyła...ale jak ma leżeć i się stresować to bez sensu-lepiej niech z nami na forum powisi;PPP

Lil ja miałam to samo z płcią-z Danielem od razu, a z Mają aż do połówkowego;)) nóżek nie chciała rozkrzyżować;))

u mnie oki, trochę mnie telepie (pewnie ze zmęczenia), mała dosypia, bo przebudziła się z drzemki za szybko i się złościła, więc ją przytuliłam, zanuciłam dwa razy 'aaa kotki dwa' i śpi;)), a zaraz mężuś wraca do domku i chyba budyń śmietankowy zrobię;))

ooo a gdzie Wioluś i Sol??

Ostatnia edycja:
reklama
jesli rurka ma dobre wyniki to nie rozumiem po co ja tam trzymac i ja denerwowac tylko. bez sensu. jesli cos jest nie tak to niech jej powiedza z jakich powodow dokladnie wola, zeby zostala. a w takiej niewiadomej wisiec tez bym nie chciala.

Poczku to nawet nie kwestia przewidywań - ale z wieloma osobami rozmawiałam i zawsze jest mowa, że u chłopca łatwiej ZOBACZYĆ, co ma między nogami - bo w sumie rzecz jest oczywista :-) Zwłaszcza dla doświadczonego lekarza. Natomiast u dziewczynek to już trudniej coś dojrzeć jak nóżki nie są ewidentnie rozłożone :-) I odkąd ja jestem na forum sprawdza się, że dziewczynki były dopiero w późniejszych tygodniach stwierdzane. Dlatego tak Ci napisałam :tak: No i sama jestem ciekawa KTO TAM u Ciebie mieszka :-)

jak sie tak naczytalam to z chlopcami rzeczywiscie szybciej widac ale nie dlatego, ze nozek nie krzyzuja, bo jesli to chlopiec i nogi skrzyzowal lub by akurat sobie pepowine wciagnal miedzy nogi to zaden sprzet nie da rady :) moj lekarz przed 16tc nawet nie sprawdza plci, bo twierdzi, ze za duze prawdopodobienstwo bledu ale wiem, ze niektorzy lekarze juz w 12 tc plec sprawdzaja.

rurka wam wszystkim bardzo dziekuje za kciuki, cieple mysli i sciskanie!

lil ... czy a moge upierdliwa swoja poczkowowscia cos powiedziec? to akurat jeden z moich ulubionych watkow prawa karnego. wedlug wszelkich badan i statystyk ewentualnego przestepcy nigdy nie odstrasza wysokosc kary, odstraszyc moze jedynie jej nieuchronnosc, czyli dobre dzialanie organow scigania. jesli za cos grozi kara smierci ale prawdopodobienstwo, ze cie zlapia, udowodnia i skaza jest male, to tak jakby kary nie bylo.

Poczku ja bardzo lubię Twoją upierdliwość....i zgadzam się z tym, co napisałaś. Z innej beczki, choć właśnie w tym temacie - ostatnio myślałam o tym na ile ja jestem uczciwa (to odnośnie zgłoszenia do przedszkola jako samotna matka) - i NIESTETY - nie tak bardzo mam problem z wpisaniem w rubrykę samotna matka TAK - bardziej się stresuję tym, że zostanę przyłapana na kłamstwie. Czyli zgadza się z tym, że przestępca nie tyle boi się kary lub zrobienia czegoś złego - boi się najbardziej PRZYŁAPANIA. Natura ludzka :-(

Kocurku no to już lepiej :-p

Poczku
podpowiedz mi po którym zdaniu wyrósł mi drewniany członek :-D, bo PACZE i PACZE i nie mogę WYPACZEĆ..

Ostatnia edycja:
reklama
Haha Made - w dodatku stringi! A członek, bo pozostawiam kwestię otwartą o jaką część ciała chodziło...:-p

No nic idę do wanny pozostając w niewiedzy...pomoczę swoje drewniane członki - może potem się czegoś dowiem.:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry