• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia - wszystkiego najlepszego dla Wiki z okazji 10. mies.! :-) Ale ten czas leci!

Kocurze -
fajne foteczki!

Oglądamy cały czas sprawę Breivika... Boże, w głowie się nie miesci, co ten człowiek wygaduje! :szok:
W międzyczasie robię obiadek i w czasie następnej drzemki Mii idziemy malowac nasz domek. :-) M. zaczął już malować jesienią, ale nie skończył i teraz trzeba kontynuować.

Ostatnia edycja:
reklama
Ojeju, jeju....co ja PACZE :szok: Oleńka u Celebrytek? :-))))
Piękna Kochana Dziewczynka :* Całusy przesyłamy :))) My - Mańki i Zygmunty :-D))) Miłego dnia KUOTKI :))

poczku - serdecznie rurce współczuję, wiem co przeżywa, bo sama byłam w takiej sytuacji i jeszcze świadomość, że dwoje dzieci w domu, w tym jedno maleńkie.....Szpital to nie sanatorium, ale trzeba przemyśleć decyzję, żeby później nie pluć sobie kolokwialnie rzecz ujmując, w brodę :/ Człowiek w takiej sytuacji podejmuje często gęsto decyzje dość pochopnie...będę pisać zaraz do Niej, spróbuję Ją jakoś uspokoić :)

Mary??? :szok: ale jak to....? U nas w TV mówili jeszcze wczoraj, że "wystąpienie" Breivika będzie wyłącznie VIDEO bez AUDIO :eek:

Ostatnia edycja:
Mary mała też na noc dostaje mleko z kaszką, no i budzi się praktycznie nad ranem, ma stałe pory drzemki i zazwyczaj wszystko przebiega tak samo...co do tv...uff nawet gdybym chciała to nie dam rady uchronić jej przed zerknięciem w tv-moi rodzice mają włączone cały dzień...nie wiem czemu w uk tak jej się spało...klimat???????

o kurczak 3 kooopa dzisiaj, ręce opadają a ona co chwilę 'ama, ama'-czyli głodna;)))

Monia bok łóżeczka po prostu odkręcony i trzyma się :-) HURRRA DLA WIKUSI NA 10 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!

Mary to on zostanie na dożywocie skazany tylko w przypadku stwierdzonej schizofrenii czy jak to jest? Sama mam ciarki jak pomyślę o tym wszystkim....

Kocurku to Ty z kawiarenki też możesz nadawać??? Oj ale masz fajnie :-)

Made czy Rureczka teraz coś pisała? Nie chcę jej zadręczać smsami - ale ciekawa jestem czy już jej mama przyszła i czy jakąś decyzję podjęły...

No pewnie się Rureczka stresuje strasznie. Ja pamiętam jak się wypisałam na własne żądanie to na mnie patrzyli jak na morderczynię własnego dziecka - straszne komentarze od jednej lekarki usłyszałam....i bardzo się po szpitalu rozchorowałam.......

Mary to on zostanie na dożywocie skazany tylko w przypadku stwierdzonej schizofrenii czy jak to jest? Sama mam ciarki jak pomyślę o tym wszystkim....

Lil - nie. Z jego ewentualną chorobą psychiczną jest tak, że dwa zespoły psychiatrów go badały, i pierwszy twierdzi, że on jest chory, a drugi, ze jest w pełni poczytalny. Te dwa zespoły będą w sądzie bronić swoich tez. Dla wielu jest niemożliwym obrona tezy o niepoczytalności Breivika skoro on w pełni świadomie wszystko zaplanował jeszcze 10 lat temu!... A co do wymiaru kary - norweskie prawo ma najwyższą możliwą karę 21 lat. Nie ma wyższej, ale sa jakieś paragrafy, które w przypadku naprawdę poważnych przestępstw dają możliwość zwiększenia kary do lat 30 lub nawet dożywocia. Nie znam prawa norweskiego, cytuję tylko to, co czytałam w mediach.

reklama
Lilu - miałam podobną sytuację z Mańkiem...tylko, że ja kilka razy się nie zgadzałam na leczenie szpitalne, i kilka razy słyszałam jaka to jestem nieodpowiedzialna...Ale po przejściach z moją jeszcze wtedy nienarodzoną córką, wiedziałam jak mam się wobec tych wszystkich zarzutów zachować i tylko podpisy składałam w tej ich KSIĘDZE WYRODNYCH MATEK :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry