paulina.pro
Fanka BB :)
dobry..może dzień będzie lepszy niż nocka...dziecko mi się popsuło, co chwilę coś w nocy, nawet spanie z nami nie pomogło...co chwilę się kulała i krzyczała...a wczoraj przecież nic nowego ani innego nie dawałam do jedzenia, zębów dalej brak-no nie kumam mojego dziecka, głowa mnie boli więc po kawkę zmykam
Mary-ja ci zazdroszczę tego spania Mii-Danio tak miał a ta mała glizdka nie da się nauczyć za chiny ludowe...
Boogie-tak sobie pomyślałam,że jakby Maja nie była już zeswatana to mogłybyśmy o REmiku pogadać
)) pomyśl jakie oczy miałyby nasze wnuki?czysty lazur!!!żartuje oczywiście
) a jak się miewa chłopaczek po wczorajszym dniu?
Kout-naprawdę nie wszystkie fotki wrzucałam na bb???? o kurczak, ale mam teraz zagrychę...kojarzysz które??
biedna Rureczka, tylko kurcze może lepiej by było zostać dla niej w szpitalu...skoro skurcze już się plątają...
pozdrawiam resztę babeczek
Mary-ja ci zazdroszczę tego spania Mii-Danio tak miał a ta mała glizdka nie da się nauczyć za chiny ludowe...
Boogie-tak sobie pomyślałam,że jakby Maja nie była już zeswatana to mogłybyśmy o REmiku pogadać
Kout-naprawdę nie wszystkie fotki wrzucałam na bb???? o kurczak, ale mam teraz zagrychę...kojarzysz które??
biedna Rureczka, tylko kurcze może lepiej by było zostać dla niej w szpitalu...skoro skurcze już się plątają...
pozdrawiam resztę babeczek
to zabezpieczenie, coś jak ubezpieczenie, inwestycja w przyszłość, więc ktoś kto tak to określił, w ogóle nie patrzy dalekosiężnie... No cóż i tacy ludzie istnieją
:-(Co prawda dużo mniejsza była niż Twoja Maja teraz, ale może to przestymulowanie? Albo może ona tak reaguje na właśnie brak zaplanowanych drzemek w ciagu dnia? Nie wiem, kochana, mam dużo mniej doświadczenia niż Ty... Ale u nas zaczęło wszystko ładnie działać, gdy zaczęłam Mię kłaść na każą drzemkę do jej łóżeczka. A spanie w nocy zaczęło się układać też, gdy była przeprowadzka do łóżeczka. No, a teraz na noc jest kaszka, więc dlatego tylko jedno karmienie w nocy. Dajesz Mai jakąś kaszkę na wieczór może? Kurczę... Ale skoro w UK ładnie spała, to musi być jakaś metoda na nią... 
I dla jednej fajnej cioci