• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MADE wylałam dalej złość....... na poprzedniej stronie :(

A załóż sobie fb :-p pod pseudonimem :-D
Co Ci szkodzi.... :sorry:
Proooooszę....... :hmm:
:sorry::unsure::huh:

Ostatnia edycja:
Kocurek - moje adoratory to mnie znajdą i po pseudonimie :eek: tak mnie kochają :-D
Przeczytałam o zachowaniu Bilona i jestem ZBULWERSOWANA :szok: wszystko wszystkim, ale bułeczkę wydzierać Oleńce??? Zabawki kraść? uuu....niefajnie :oo2:

Kochana, wstyd się przyznać, ale ja się na tym nie wyznaję...dla mnie wszelkie takie portale społecznościowe, to czysta abracadabra :-)

Ostatnia edycja:
Paula :* jesteś prawdziwą Koleżanką :))) słodkich snów

Idę spać :eek: jutro skoro świt trzeba wstać....
kawa najlepiej smakuje z Kocurkiem :-p:-)
Śpij nieprzerwanie Kochana :*

Ostatnia edycja:
haha oojjjj MADE akurat bo Ci uwierzę z tymi portalami !!! :-p

Nom... Bilon ma też inne zachowania, których Moja Wysoka Spokojność NIE WYCZYMUJE :baffled: Jedno, co go jeszcze ratuje przed oddaniem Azjatom do garnka, to brak agresji wobec ludzi... eehhhh...

PAULA no nie mam pewności, czy wszystkie na bb były :-p

Dobranoc... ja też już się oddalę... :*

Spokojnej i Kojącej Nocy Wam Życzę i jeszcze raz dziękuję za wszystkie dobre słowa dziś :)

Ostatnia edycja:
Kocurku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: MEA CULPA..... :-p miałam w zamiarze stworzyć "Odę do Kocura", ale zajścia dnia dzisiejszego wytrąciły mnie z myśli całkowicie :sorry: Boogie jest nie pocieszona, miały być słowne fajerwerki, a wyszło jak wyszło, aczkolwiek przy okazji całkiem nie związanej z kolejną cyfrą, Boogie zaserwuje Ci coś EXTRA!!! :* :-p:tak::laugh2:

Karola
szerokich torów jutro! :tak:

Paulina fajna z Was rodzinka :tak: Oczy Mai są niesamowite :sorry:

Poczku z takich samych powodów(finanse) o których koleżanki nadmieniły w postach wyżej, ja też bym zainwestowała w krew pępowinową, tak jak wspomniałaś, z komórek macierzystych organizm się szybciej odbudowuje, a opinia jakoby, to było założenie przyszłej choroby, jest wyciągnięte z jakiegoś Ciemnogrodu... :dry: to zabezpieczenie, coś jak ubezpieczenie, inwestycja w przyszłość, więc ktoś kto tak to określił, w ogóle nie patrzy dalekosiężnie... No cóż i tacy ludzie istnieją :sorry:

hmm... chyba emocje dnia dzisiejszego mocno mnie przygniotły, więc udam się już na spoczynek Moje drogie Koleżanki, ale jutro jestem z Wami od rana, bo mam wolne, mama jedzie na komisję lekarską i zostaję z Remikiem w domu :tak:

Dobranocka! :* :* :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry