• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Edytowałam posta :)

hahahaha :-D NIC się nie zgadza - primo: ja po tej ciąży taka durna i zmulona jestem, że zachodzę w głowę CO JEST KURDE :eek: Może hormony :confused: i secundo: tego tatoo to jeszcze nie mam :cool2: ale kto wie kto wie.....:-p

BOOGIE skarby nasze dwa kochane....... kuot cały się zjeżył, jak czytał o wypadku :-(:-(:-( Mocno przytulam!!

MADE fajną masz siostrę, nie ma co........ :no2:

CAROLA wyspania przed wyjazdem życzę :)) Chyba Cię ta pani rzecznik trochę podniosła na duchu!

Ostatnia edycja:
ooo Kout się pojawił, na fb widziałam;)) właśnie mam pytanko odnośnie fb-czy widzisz może bezpośrednio album który przed chwilą dodałam?bo ja go nigdzie nie mogę znaleźć i jestem ciekawa...

Łoj Kuotku że też ten głupi, głupi pies taki nieczujny na ten dzień specjalny :eek: mam nadzieję, że wyciągnie z tego nauczkę, bo na wnioski to łon za głupi, głupi jest :-)))) A Panią to łon ma mądrą na jego pieskie szczęście, bo inna to by go już dawno przywiązała do budy :hmm:

uuuu sasiedzke problemy z psem w roli glownej... zeby sie z tego Zemsta Fredry nie zrobila ;-)
wspolczuje Kocie. tez nie lubie takich konfilktow.

czyli rozumiem kolezanki, ze gdyby nie cena, to byscie skorzystaly z banku pepowinowego.
co do jego przydatnosci, to... jak to? no leczy sie tym bialaczke, inne nowotwory, choroby autoimmunologiczne i mase innych chorobsk - i przede wszystkim latwiej je wyleczyc za pomoca komorek macierzystych niz sztuczna farmakologia. ba! nawet organy cale zaczynaja robic z komorek macierzystych!
2 kolezanki mi powiedzialy, ze to glupota, ze to jak przepowiadanie dziecku ciezkiej choroby ale nie slyszalam jeszcze, zeby ktos zachorowal dlatego, ze sie ubezpieczal na wypadek choroby ;-):sorry:

made - dzieki! mam nadzieje, ze da choleryca kochana znac, bo mi jej na facebooku bardzo brakuje ;-)

lece spac powoli kolezanki!

boogie - spokojnej nocy po tym niespokojnym dniu. sciskam!

Kuot jest twardy, ale nie WYCZYMAŁ i wkleił, co mu uczennica napisała :)

W dniu tak uroczystym, przesyłam życzenia z głębi serca płynące, szczere, serdeczne i bardzo gorące. Aby to o czym Pani marzy się spełniło a to czego Pani pragnie Pani było.

Życzę Pani spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Pani szczęściem i radością. Niech wszystko, czego się Pani dotknie, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejsza nawet czynność przybliża Panią do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą spośród wszystkich ludzi. Życzę Pani nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy. Filiżanki dobrej pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki. odpoczynku, zwolnienia oddechu, Życzę ciepłego uśmiechu oraz pogodnych myśli na każdy dzień. Wszystkiego najlepszego.

Sylwia

Pozwolę sobie pożyczyć tego samego WSZYSTKIM WAM :) :*:* :* :* :*

Ostatnia edycja:
Ojj.. a czemu to dopiero teraz mi się posty wyświetliły o Pauli i Made... :eek:

PAULA już PACZE... YYYY fb się zacięło mi :confused:

MADE to moja wyjątkowa młoda osoba... :) bardzo wyjątkowa :)

Ostatnia edycja:
reklama
PAULA no PACZ! fb mi nie działa....... :eek:

MADE do budy Bilon nie pójdzie, ale niestety skończy w kojcu na zewnątrz :( To jest niemożliwy pies... Oddam i dopłacę :( :( :( Nie lubię go już i to bardzo... Potrzebuję spokoju, a ten narwaniec jest ze mną 24/7 i nie dość, że sika w domu (!!), to kradnie małej zabawki, wyrywa jej bułeczkę i inne rzeczy z buzi, kompletnie mnie nie słucha - nie chce nawet wejść do domu (bo nie), albo szczeka szczeka i szczeka.. Obłęd jakiś....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry