• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hmmm jadłam rogale marcińskie i nic szczególnego..też bym wzięła tą bułeczkę z truskawkami;)))

Lil jakie pośladki...bezczelnie się obśliniłam;)))

Boogie śmiejesz się z naszych niedoszłych wnuków??? a jak Remik???

Ach kobietki zostawiam Was ze śliną, pośladkami, truskawkami i szampanem....Niech główka pracuje :-);-):tak:

Boogie kochana tylko proszę się na koniec dnia do mnie uśmiechnąć, bom zmartwiona - sama widzisz, że Made wielbi Cię tak samo jak ja i cała reszta - jak można się gniewać na SŁOŃCE?

Lilu :zawstydzona/y: :*
Made
:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wybacz mi, w sumie jak mogło mi to przejść przez myśl???? :eek: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Paulina
:-D :rolleyes: ten błekit lazurowy :tak: Remi zuch, tyko męczy nas wszystkich, włącznie z pradziadkiem chodzeniem :szok: noo plecy mi robią właśnie wysiadkę :eek:

Karolka
u nas wszystko ok, Remi nie opuszczał mnie nawet na krok, mama cały dzień w domu, to dla niego święto
:sorry:

Ostatnia edycja:
a ja twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką....mniam,mniam,mniam;)))

a za chwilkę znikam=dziś wieczór z mężem-korzystam bo niedługo nie będzie mieć czasu dla mnie bo zacznie się pisanie inż.-na szczęście mamy dwa lapki, więc wykorzystam ten czas na marudzenie wam;))

reklama
A ja mam amoniaczki i multiwitaminę:)
Ale padam bo posprzątałam cały dom... tzn umyłam całą podłogę na kolanach ścierką każdy centymetr...
sierściuch linieje a widziałyście jaka to kupa futra...

PAULA zdjęcia świetne:)) SUper takie wieczory z mężęm:)) Mój pada ostatnio razem z WIki więc bez szans... zazdroszcze...

MADE jadłam te rogale kiedyś - nic specjalnego... jakieś takie dziwne...

BOOGIE i dlatego ja nie pokazuję nawet WIkusi że można chodzić za rączki albo pod rączki:) Zostałam zaznajomiona ze skutkami takowego chodzenia w postaci zmasakrowanych pleców:) Wystarczy że pokazaliśmy potworkowi jak fajnie się tańczy szybkie tańce na rękach u rodziców... i godzinę potrafi wytrzymać....
Pocieszające że neidługo sam się nauczy tuptać i pomoc stanie się zbędna:)

Miłego wieczoru:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry