Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Made ale jak to możliwe, że tyle przedszkole kosztuje? Kogo na to stać? To ponad przeciętną pensję przecież....Dumam i dumam i pojąć nie mogę...
U nas NAJLEPSZE przedszkole - dwujęzyczne, ekologiczne i w ogóle dla geniuszy - to 1000 zł właśnie. Ale tam chodzi tylko 20 dzieci z całego miasta (elita hehe) i koniec. Normalne przedszkole prywatne to około 400 zł - i mi się to dużo wydawało, ale chyba zmienię zdanie...
Dzień dobry!
Chociaż dla kogo dobry, ten ma dobrze... :-( Mama miała dzisiaj mały wypadek samochodowy, niestety jego uczestnikiem był też Remi... No nic im się nie stało, dużo strachu się najedli, wracali z karmienia i zdążyłam wejść już do pracy, bo nie wiem jak bym się zachowała, a mama dopiero godzinę temu jak skończyłam mnie poinformowałano czemu zwlekała????
ten drugi kierowca zadzwonił od razu na policję i pogotowie, przyjechał mój dobry kolega sanitariusz i zajął się Remikiem, zagadał do niego, uspokoił. Mama w szoku była
no kurka wodna zdążyłam tylko wejść do budynku
wybaczcie, że ja tak tylko o sobie![]()
asionek - dzieki! bo juz sie balam, ze jakas opetana jestem! mysle, ze latwo mowic o rasizmie i tolerancji jak sie mieszka w kraju, ktory nie ma problemu imigrantow ze wszystkich stron swiata.
a teraz o Panu/Zosi aka Pimpulku (od Pimpusia Sadelko)bylismy dzis na wizycie z nadzieja, ze Pimpus zdrowy i pokaze co ma miedzy nogami. Zdrowy i piekny jest ale nogi skrzyzowal i udawal, ze nie wie o co chodzi i ani myslal zmienic pozycje. Zlosnik maly! dostalam kontakt do jakiego specjalistycznego miejsca gdzie mam sie zapisac na polowkowe ale oczywiscie po 16 mieli zamkniete, wiec sie nie umowilam - zadzwonie jutro. Nastepna wizyta u ginka 25 maja a 2 tyg pozniej glukoza (juz dostalam buteleczke z trunkiem do schowania do lodowki). Generalnie wszystko ok, poza tym, ze mam zadzownic jesli znowu mi krew z nosa poleci (wydawal sie jakos zaniepokojony tym pan doktor ale jednoczesnie sprawdzil od razu i wszystkie wyniki krwi mam ok, cisnienie wciaz inskie - az ciezko bylo krew pobrac).
Zdjecie pimpusia zalaczamszkoda, ze nie widac skrzyzowanych nozek - wygladal jakby yoge uprawial
Zobacz załącznik 456485
Rzadko kiedy proszę o cokolwiek, a już zwłaszcza moją siostrę, która od jakiegoś czasu wraz ze swoim małżonkiem ma węża w kieszeni i usilnie szukają towarzystwa BOGOLI. Kupiłam mamie ławę, bo miała taką niespecjalną, a że moja siostra ze szwagrem dysponują większym samochodem, to zapytałam, zanim zakupiłam ławę, czy mogliby ją przywieźć, podałam adres i czekałam aż się skonsultuje ze swoim mężem (bo sama decydować nigdy nie może). Wieczorem, tego samego dnia zadzwoniła i oznajmiła, że nie ma problemu. W sobotę przekazałam jej pieniądze za ławę...Mieli jechać po nią w niedzielę. W niedzielę po południu zadzwoniła, że nie dadzą rady, bo mężuś "struty", a przecież ona sama nie pojedzie, no OK, rozumiem. Umówiliśmy się na dzisiaj, i co?
Dzwoni do mnie o 16 i mówi, że nie dogadałyśmy konkretów, że mężuś sprawdził i to jest prawie 50 km...hmm, zapytałam czy jadą przez Częstochowę, bo sprawdziłam sobie na zumi i wyświetliło 13km w jedną stronę, czyli 26km w dwie strony, ale do jasnej cholery, ja się pytam CO TO JEST?! Gdzie jakaś ludzka życzliwość???
Dobra, bo się popłaczę.....to krótki opis możliwości mojej siostry......
kochane a takie mam pytanie z dzidziusiowej beczki.
czy ktoras Was skorzystala lub rozpatrywała skorzystanie z banku krwi i/lub tkanki pepowinowej?
wzielam dzis ulotke z gabinetu gina i generalnie jestesmy z m zdeterminowani ale pomyslalam, ze jeszcze spytam.
Oto sms od rureczki:
"(..) nastrój taki sobie :-( rano miałam skurcze na ktg, ale nie bardzo mocne, pewnie z nerwów...po 10 mam usg. Nie łudzę się, że to coś zmieni. Jestem tak psychicznie zmęczona, że rozważam wypis na własne żądanie..."
a ja mam pytanie za sto punktówczy używacie poduszeczek dla dzicków swoich?
![]()
Dziś tak skrótowo, bo staram się pracować, ale praca w domu nie jest chyba najlepszym pomysłem - nawet jeśli babcia zajmuje się Martynką - co chwilę coś mi przerywa. No nie wiem jak to dalej będzie![]()
Mała mierzy 68, a waży 7800![]()
![]()
![]()
ja tylko wpadam zostawić linka.
Będe jutro albo wieczorem jak Młoda uśnie (a ja jakims cudem nie padnę). I doczytam.
Młode z psiakiem
DSCF6066.avi - YouTube
aaaa Kout dobrze powiedział-nie pokazałam koleżance Made fotki ze stopami) dla kontrastu: Daniel z tatusiem i Maja z tatusiem-ich wiek plus/minus ten sam
)
Zobacz załącznik 456883Zobacz załącznik 456884
buzi!

:-(

Buuuu!...