• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hello, dopijam kawę i jadę.
Ninka chora:((( Migdały + alergia...poleciała ledwo żywa do przedszkola na zdjęcia i po 10 K. ją odbierze... Biedactwo moje:(((((

Palemka ok, była ostatnio na Weterankach....
A Zizi w dooopkę dostanie!

Miłego dnia i pomyślcie o mnie przy kolejnych kawkach:)))
Przy okazji wyjazdu chcę się spotkać ze znajomym, którego ojciec był sławnym ginkiem, może by z nim porozmawiać, doradzić się...teraz już na emeryturze ale zawsze był pomocny...

papapapa

reklama
Heloł moje drogie i tanie :-)
Zanim cokolwiek innego, to sms od rureczki:

" (...) zostaję...nie chcę żeby mama się denerwowała, wczoraj średnio zareagowała na pomysł wyjścia do domu. Od razu serce ją bolało. Tu podobno z małowodziem tylko do 37 tyg trzymają, zostało 20 dni, może dam radę...pobrali mi dziś krew na stan zapalny, mam zlecone usg, którego pewnie nie zrobią, ich złota rada to leżeć i czekać :/ (...)
Buziaczki dla wszystkich :-)"

Nie ma nikogo, to idę się lansować :-p do później :)

Ostatnia edycja:
JESTEM!!! :-)

Nadaję z mieszkania mamy :cool2: Podrzuciłam Kamila do szkoły i coś tam po drodze pozałatwiałam i wturlałam się tutaj uffff...

Poczytałam co tu wczoraj się wyrabiało - członki pęczniały :szok: pośladki świeciły :szok: :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Bo zamkną nam wątek !!! :szok::-p:szok:

Te rogale są przereklamowane :-p

CAROLA drapak ładny! Pewnie,że chcę! Za ile? :-)

No i już nie pamiętam..... tylko te pośladki widzę w głowie :eek::eek::-p

To kuot tyle kilometrów pokonał do neta, a koleżanek NIET :confused::-( Nie bawię się....:dry:

WIOOOOLA co u Ciebie????? Jak skurcze? Wyciszone? :sorry:

Dotarłam do zabawek Kamilka - Ola w siódmym niebie :-)

Ostatnia edycja:
hej
widze ze wesolo tu wczoraj bylo:-)
ja czuje sien dzis dobrze, wczoraj mialma od rana do 19 gosci( sama ich sobie zaprosilam:-))a potem jak mnie zaczely skurcze meczyc, do tego bole kregoslupa, bol w spojeniu lonowym, uplawow duzo, myslalam ze w nocy na porodowke bede jechac...ale nie pol nocy nie moglam spac bo mnie meczylo a jak sie uspokoilo to Iwa nie chciala spac i zasnela nas ranem..dziecko mi sie psuje( a wlasnie teraz wolalabym zeby spala jzu ladnie).
dosc ju o mnie postaram sie dzis do was zagladac

Jestem, jestem :-):-):-)))))) hehe :)))
No...pośladki przyćmiły wczoraj wszystko! :zawstydzona/y:
A RURECZKA zapytuje czy Kuotki już śpią...? :eek: Pozwoliłam sobie odpisać, że nie-e :sorry:

MADE no niestety jeszcze nie-e i ja wreszcie się z(a)łamałam i chodzę spać razem z Olą... potem mamy przebudzanie co chwilę do 22-23, a potem co godzinę (ale czasem już dwie:-)) Jak ojciec mych wnuków się sprawuje??? :-p

Kochana...łon taki sam :eek: wypisz, wymaluj...do 22,23 jako tako, a później to...częstotliwość jak u narzeczonej hehe:-) i jak tu nie wierzyć w telepatię :)))))))))

Wiola - Ty się pokazuj, bo my tu już w nerwach straszliwych :szok:

Kocurku chyba nie myślałaś, że poprzestanę na drewnianej aureolce i skrzydełkach? ;-)

No jest i Wiolka! Oj u Ciebie to już odliczanie ostre! Pisz nam proszę WSZYSTKO! Uwielbiam sobie przypominać te chwile....TEN DZIEŃ to już w ogóle...pisałaś ze mną wtedy smsy pamiętasz???

A pamiętacie jak się Kocurek w chłodnej wodzie moczył?

A opis Kocurka JAK TO BYŁO....Ach...

Teraz to ja trafiłam na dziurę. Idę na lans w takim razie. Do potem!

Ostatnia edycja:
lilus pamietam jak cie na Ip wyganialam a ty sie zaparlas ze nie bo to jeszcze nie to:-p
dziewczyny jak sie naprawde zacznie to napewno dam komus znac:tak:

bylam na majowkach zobaczyc i dzien mnie nie bylo a tam 2 maluchy sie urodzily:-D

reklama
Wiola - no teraz to już poleci raz dwa :-))) Ja też październikówką miałam być :szok: a wrześniówką się stałam :eek: chcąc nie chcąc :))))
U Ciebie jeszcze tydzień i możesz spokojnie rodzić :)) Oby tylko gładko i szybko poszło....jeju, jeju....emocji ciąg dalszy :-D

Idę na spacer, miłego i słonecznego życzę :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry