• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
młodam - no właśnie niby NIE, o przyjęciu do żłobka nie decyduje kolejność zgłoszeń...PODOBNO. Zobaczymy, bo jak tak będzie, to się wścieknę....tym bardziej, że to nie z mojej winy, siedzibę firmy mam kilkaset kilometrów od miejsca zamieszkania, więc muszę załatwiać wszelkie sprawy związane z zatrudnieniem za pośrednictwem poczty polskiej :/ a wiadomo jak to wygląda. Wnioski zaczęli wydawać w kwietniu, pobrałam zaraz na początku, do firmy wysłałam i czekałam....podbity wniosek listonosz mi wręczył wczoraj....no mam nerwa....muszę się napić........:eek:

Lil o jeju jeju jaka fajna :-D:-D:-D

Wiola była na wizycie, nic nie wie, gin nawet ginekologicznie jej nie zbadał, bo czasu nie miał:crazy: powiedział, że w razie krwawienia następnego ma się zgłosić na porodówkę bo to może oznaczać zaczynający się poród. Wiola bardzo zła!

Lilu!!! Jaka śliczna żabcia hehe :-) UWIELBIAM ŻABCIE :*

rureczka -
poszłaby prywatnie, to by znalazł kilo czasu :/ W głowie się nie mieści....końcówka ciąży, krwawienia, a tu nawet badania pan doktor nie przeprowadzi...ech...

Niestety... na usg wsio ok, tylko skąd ona ma wiedzieć jakie rozwarcie, jak szyjka? to się w głowie nie mieści :eek:

Ja się na chodzeniu prywatnie przejechałam... poszłam w czw do gina to mówiła, że wód mało, ale do szpitala wcale nie trzeba bo tragedii nie ma, poszła we wtorek do szpitala a oni mi mówią, że tragedia i czemu tak późno przyszłam? czemu lekarz zbagatelizował? Ł. na jej dyżurze to tak się darł, że w szoku byłam... teraz idę w czw po zwolnienie a na poczatku maja na ostatnią wizytę i się zastanawiam czy mi problemów nie bedzie robić ze skierowaniem na CC:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry