• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda gdzie tam, jeszcze zostało parę rzeczy do kupienia, całe pranie i przygotowanie łóżeczka... w weekend majowy się tym zajmiemy. Musze poprać swoje rzeczy i na nowo torbę do szpitala spakować ehh :eek:

reklama
karola - wybaczam oczywiscie :) wspolczuje zeba... mam nadzieje, ze ten twoj chirurg wie, co robi!

i cos tu jeszcze mialam ale nie wiem co... mycia ciag dalszy!

Kocurek hej hej to chyba Olki coś mają w sobie w kwestii spania, choć u nas wcześniej tak nie było:baffled::eek: ehh może mi się dziecko w tym temacie jeszcze naprawi, a może ma skok, choinka wie. powodzenia ze sprzątaniem, dopalacza wciśnij i pewno dasz radę ;-)

Monia ona od dłuższego czasu na obcych reaguje płaczem, ale zazwyczaj na babki, ale nie wszystkie. Do facetów może niektórych też, ale raczej do nich to zaciesza:szok::-D;-) już w tym wieku hehehe.

Rurka ja też z praniem czekałam i czekałam, bo przecież jest soro czasu, no i tak na ostatnią chwilę zrobiłam, hihihi. Na ostatni gwizdek też pościel do łóżeczka zamówiłam, bo się zdecydować nie mogłam, ale dotarło na czas.

Ostatnia edycja:
Chirurg wielki jak dąb aż się wystraszyłam jak on z tymi wielkimi łapskami mnie biedną....Ale spoko....aaaa i przystojny:)))
Opinie ma taką, że mucha nie siada:)
Właśnie policzyłam ile mnie kosztuje i będzie kosztował ten ząb....AŁA!!!!!!!!!!!!!:szok::eek: Nowego bym sobie kupiła za to :)))

Młodam hej:)))

Rurka mały masz ten brzunio.... I śliczny:)))

Karola hej hej mnie 9 maja czeka wyrwanie 8 :szok::szok::szok::crazy::no: aaaa jak ja się boję...

idę obrać ziemniaczki na obiad.
Kocurek a macie jakieś ząbki? albo raczkujecie?

Młodam ja już 3-cia wizyta:(((( Boleć robienie nie boli...tylko w międzyczasie bolało.
I kieszeń boli! Już wydałam 470zł + antybiotyk i leki i jeszcze z 300zł:szok: O jaaaaaaaaaaa, torebka by była!!!!!:-D

reklama
poczku, rureczko - brzuszki śliczne! :))))) Tylko szkoda, że głowy ucięte, mam wątpliwości czy to aby na pewno WASZE :-p:-D

Kocurku :*

Wróciłam ze żłobka....zaniosłam kartę zgłoszeniową i dowiedziałam się, ze za późno :szok: Mówię, jak to za późno?! Przecież termin składania wniosków upływa dnia 30.IV. pani mi na to, lekko zmieszana, no tak, tak, ale wie pani, już mamy tyle zgłoszeń, i te wszystkie dzieci odpowiadają wymogom....eee...yyy....A MOJE TO NIE SPEŁNIA WYMOGÓW???
Jak mi tylko dziecka nie przyjmie, to zrobię awanturę, jakem człowiek spokojny i opanowany :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry